Ali je astrologija koristna veda za vas

astrologija

Kaj je natalna astrologija? Je priljubljeno vprašanje med začetniki astrologije in je odlično orodje za samozavedanje o čemer si več prevrite tukaj astrointegral.com. Resnično lahko osvetli dogodke, ki so oblikovali osebo, kakršna smo. Natalna astrologija lahko zagotovi tudi vpogled v vedenje in misli drugih. Verjetno poznate astrološka znamenja zodiaka in morda celo veste, katero ste. Prav tako ste morda opazili, da se znaki zodiaka ne ujemajo vedno z osebnostjo ljudi. Na primer, morda mislite, da vaš prijatelj nikakor ni lev! Astrologija upošteva le položaj sonca ob vašem rojstvu. Zato so horoskopska znamenja znana tudi kot sončna ali zvezdna znamenja. Upošteva položaj Sonca, Lune in planetov ob vašem rojstvu. To pomeni, da je mogoče zagotoviti ločeno razlago tudi za luno in planete. Položaj lune zagotavlja podrobnosti o naših čustvih. Položaji Merkurja zagotavljajo podrobnosti o našem načinu razmišljanja itd.

astrologija

Rojstni horoskop upošteva kraj in uro vašega rojstva do najbližje minute. Pomembno je vedeti, da astrologija opisuje naš potencial in ne usodo. Ste kdaj pomislili, da so nekateri ljudje v nečem naravno dobri? No, natalna astrologija lahko poudari te lastnosti. Kot človeška bitja je prav tako pomembno, da razumemo, v čem nismo dobri. Natalna astrologija nas sili k razmišljanju o stvareh v naši osebnosti, ki bi nas lahko ovirale v življenju. Samo mi sami imamo moč, da naredimo spremembe v svojem življenju. Pri tem vam lahko pomaga več samozavedanja.

Čeprav astrologija ni priznana kot znanost, dejansko obstaja precej znanstvenih načel, ki se uporabljajo pri sestavljanju natalne karte. Spodaj je celoten postopek. če vas zanima vaš osebni horoskop. Astrologu posredujete datum rojstva, kraj rojstva in čas rojstva. Astrolog uporablja te informacije, da določi natančne položaje sonca, lune in planetov v času vašega rojstva. To je narisano na tako imenovani natalni karti.

Astrolog bo razložil položaje sonca, lune in planetov. In vam nudi globok vpogled v vašo osebnost in dogodke, zaradi katerih ste postali oseba, kakršna ste danes. Da lahko računalnik ali astrolog določi natančne položaje planetov v času rojstva nekoga, je treba podatke zbrati iz nečesa, kar se imenuje efemerida. Efemeride so preprosto zelo velika zbirka podatkovnih tabel, ki zagotavljajo izračunane položaje sonca, lune in planetov za določene datume. V bistvu prikazuje, v katerem zodiakalnem znamenju so bili sonce, luna in planeti za vsak dan v določenem mesecu. Pomembno je omeniti, da efemeride prikazujejo točen položaj v stopinjah in minutah, ne samo za pretekle datume, ampak tudi za prihodnje! Ta predvidljivost planetov je osnova same astrologije, saj astrologi poskušajo povezati predvidljive položaje z osebnostnimi lastnostmi ljudi, rojenih v določenem času.

Theme: Overlay by Kaira