Black Friday 2022 izkoristite tudi pri nas

black friday 2022

Čez leto imajo trgovine različne popuste in akcije. To se lahko kaže v letnih ali zimskih razprodajah, zadnja leta pa je zelo popularen tudi Črni petek oz. Black Friday 2022, kot ga poimenujejo v Združenih državah Amerike. Takrat so v večini trgovin veliki popusti in zato je ta dan odlična priložnost za vse, ki si želijo nekaj kupiti po močno znižanih cenah. Znižanih je res veliko artiklov in to po cenah,  ki jih le stežka dobite med letom. V Sloveniji so začeli prodajalci močno zniževati artikle na Črni petek pred kratkim in obisk trgovin na ta dan se res izplača.

Kdaj poteka Black Friday 2022?

Črni petek izhaja iz Združenih držav Amerike. Tam je Črni petek vsako leto po njihovem prazniku Dneva zahvalnosti. Ta praznik se praznuje na četrti četrtek v mesecu novembru in naslednji dan označuje Črni petek. To pomeni, da Black Friday 2022 pade na 25. november.

Čeprav se tradicionalno Črni petek označuje v Združenih državah Amerike že mnogo let, so njihovo tradicijo posnemale tudi druge države sveta. Zato se ne čudite, če boste tudi v tujini zasledili velike popuste za Black Friday.

Nakupi na Black Friday 2022

Nakupi na Črni petek naj kljub nizkim cenam ne bodo nepremišljeni. Velikokrat se zgodi, da nas nizka cena zavede in kupimo stvari, ki jih v resnici ne potrebujemo. Zato premislite, kaj potrebujete in na Črni petek pojdite v nakupe z določenim ciljem.

Treba je poudariti, da je na ta dan gneča v trgovinah res velika in zato boste zagotovo čakali v vrstah na blagajnah in garderobah. Pametno je, če priljubljena oblačila že prej probate in na Črni petek samo zagrabite številko, ki jo potrebujete. Ker je Črni petek na koncu novembra, je to tudi odlična priložnost za nakup božičnih daril. Morda se zdi prezgodaj, ampak božič bo po Črnem petku prišel zelo hitro.

Theme: Overlay by Kaira