Flis jopice kot odlično promocijsko darilo

flis jopice
Današnja promocijska darila se v veliki meri razlikujejo od tistih, ki so jih podjetja podarjala nekoč. Sodobni trendi namreč narekujejo, da naj bo darilo kar se da uporabno za naslovnika. Za odlične ideje obiščite Habeco.si in si oglejte pestro ponudbo izdelkov, ki so odličen način, da svojim strankam ali poslovnim partnerjem podarite nekaj, kar bodo tudi z veseljem uporabljali. Eden izmed takih produktov so tudi flis jopice, ki so izdelane iz kakovostnega materiala, so prijetne na otip in uporabnika grejejo v hladnih jesenskih mesecih.
Promocijski tekstil še vedno predstavlja zelo dobro darilo, ki se ga prejemnik zagotovo razveseli – novo oblačilo v omari je namreč vedno dobrodošlo. Vendar pa se pri izkazovanju naklonjenosti vašim strankam izogibajte prevelikih majic z logotipom, ki je viden z aviona. Vaši kupci namreč niso reklamni pano, zato tovrstno prakso raje zaobidite. Raje podarite kose, ki so trajnostni, funkcionalni in estetski.

Investicija v uspeh

Ko iz svojih rok izročite kvalitetno darilo svoji stranki sporočite, da vam nekaj pomeni in da z zadovoljstvom sodelujete z njo. Nenazadnje brez kupcev tudi podjetja ne bi obstajala. Zato jim dajte vedeti, da jih cenite in podarite spodobno promocijsko darilo. Če se odlčite za tekstil, potem naj bo ta kakovosten in primeren ciljni publiki.

Pri podjetju Habeco vas čakajo flis jopice priznanih blagovnih znamk Roly, Regatta, Anvil, Gildan, Sol’s in Kariban. Vsi njihovi tekstilni izdelki v ponudbi so izdelani v skladu z OEKO-TEX® Standard 100, ki je zagotovilo za vrhunsko kakovost. Na voljo so vam številni modeli, barve in kroji, ki se v popolnosti prilagajajo posameznikom z različnimi željami.

Izbrane flis jopice lahko tudi personalizirate ali kako drugače označite. Izbirate lahko med tiskom in vezenjem pri čemer naj poudarimo, da je tehnika vezenja na tkanino veliko bolj obstojna. Natisnjen ali zvezen logotip naj bo diskreten ter tako pusti, da kvaliteta produkta govori sama zase.

Theme: Overlay by Kaira