Izbrani gotovi parket

V kolikor se odločate za izbiro talnih oblog, je kakovosten parket zagotovo ena boljših izbir, saj je lesen parket vedno eleganten in zagotovo brezčasen, izredno trpežen ter okoljsko naravnan, prav tako ga vedno priporočajo tako arhitekti kot tudi oblikovalci notranjih prostorov. Najboljša izbira za vaš dom je gotovi parket, ki je s svojim naravnim tonom lesa v vaš prostor pripelje domačnost in toplino, prav tako pa vam zagotavlja trajnost v vašem domu.

gotovi parket

 

Ob izbiri vam gotovi parket, pobudi celo paleto naravnih barvnih odtenkov, ki jih lahko s pridom izkoristite za elegantno oblikovanje, ki v kombinacijami z določenimi drugimi elementi v prostoru sovpadejo v harmonično celoto. Prav tako pa je predmet oblikovanja lahko vsak geometrijski model, ki pritegne še tako nezahteven pogled ter tako poveča vrednost vašemu domu. V kolikor za vašo talno oblogo izberete gotovi parket, ste lahko popolnoma sproščeni, saj je izdelek del narave, izkoristite lahko njegovo nežnost in toplino, ki jo prinaša v vaš dom, postane pa lahko del opreme vaše spalnice, dnevnega prostora, pisarne ali kabineta kot tudi otroške sobe, saj je prav zaradi topline tudi izredno priporočljiva izbira. Izbrani gotovi parket je okolju najbolj prijazna izbira talne obloge, ki je izdelana iz masivnega lesa in prav zaradi izdelave nimam nikakršnega utora kar vam omogoča, da ga v vsej svoji življenjski dobil lahko tudi večkrat obnovite.

Omenjeni gotovi parket je v veliki večini troslojni. Na voljo so vam tudi različne debeline gotovih parketov, s pomočjo katerih lahko ujamete enake ravnine v vašem domu, v kolikor je v določenem prostoru kakšna razlika. Prav tako pa vam gotovi parket ponuja različne končne obdelave površine parketa, ki so lahko lakirane, mat lakirane oljene ali pa belo oljene. Prav tako izbirate lahko med različnimi načini polaganj parketa. Zagotovo je odločitev pri izbiri vaša, v kolikor pa imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete pomoč pri izbiri pa se le obrnite na strokovno usposobljene mojstre, ki so vam je vedno na voljo.

Theme: Overlay by Kaira