Tehnološko dovršeni inkubator

inkubator

Uporaba inkubatorja je danes poleg tega, ki ga splošna javnost bolj pozna in ima nalogo ohranitve življenja oziroma ustvarjanje optimalnih pogojev za preživetje nedonošenčka, pomembno vlogo tudi na drugih razvojnih področjih , medicine, farmacije in analitike živil, prav tako pa tudi v živilski industriji. Laboratorijski inkubatorji, so na voljo vsem podjetjem, ki potrebujejo izredno natančno aparaturo za opravljanje vseh potrebnih raziskav ter analiz.

Natančen inkubator je namenjen vsem nalogam, ki za optimalne dosežke potrebujejo okolje pri temperaturi +80°C, prav posebej je primeren za inkubacijo živih kultur pri +37°C. Temu se lahko zahvalimo izredno precizni tehnologiji, ki nadzira tako pomembne spremembe temperature, saj lahko takoj izključimo določene prekoračitve, ki bi lahko nastale iz tega naslova, kar pomeni, da je inkubator ogrevan popolnoma natančno in precizno, kar je pri raziskavah takega tipa tudi najbolj pomembno.

inkubator

 

Tako precizen inkubator z temperaturnim območjem do +80 °C, vam je na voljo v osmih modelih ter velikostih od 32l  do 749l, kar vam daje precizno možnost izbire za vse nadaljnje raziskave, ki jih imate namen opraviti, prav tako imete možnost izbrati inkubator v dveh zmogljivostnih razredih, kar vam prinaša enojni (osnovni) display in pa dvojni (plus) display, prav tako pa imate možnost izbirati način kroženja zraka, kar pomeni izbirate med naravnim in prisilnim kroženjem zraka. Za najboljšo možnost kroženja zraka v inkubatorju, tudi ob polni polnitvi komore, sta omenjeni možnosti na voljo z nastavljivim ventilatorjem. Najsodobnejša tehnologija, ki jo premore inkubator ter optimalno ustvarjene razmere, ki vam jih omogoča, se odražajo tako na ceni kot tudi zmogljivosti, prav tako je današnji inkubator rezultat dolgoletnih raziskav ter vseh prejetih povratnih informacij, ki jih je podjetje pridobilo tekom razvoja in dela z inkubatorji. Današnji sodoben in tehnološko dovršen inkubator je izdelan iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla, ki je tudi enostaven za čiščenje.

Theme: Overlay by Kaira