Izdelava prototipa ustvari prostor za izboljšave

Potrebujete prototip? V podjetju Deproma se med drugim ukvarjajo tudi z izdelavo kakovostnih in prilagodljivih prototipov, ki vam omogočijo, da svoj izdelek ali inovacijo preverite še preden ga pošljete na trg v velikih količinah. Tako lahko svoj izdelek preverite tudi v praksi – kar sami, ali pa ga testni uporabniki preverijo za vas. Na ta način boste izvedeli, če vse deluje, tako kot mora, in koliko izboljšav je potrebnih za optimalno delovanje. Oglejte si spletno povezavo www.deproma.si/storitve/hitra-izdelava-prototipov-2/ in preverite ponudbo.

Prototip, izdelan s pomočjo 3D CAD modela, ima ogromno prednosti. Selektivno lasersko sintranje namreč omogoča hitro izdelavo, prilagodljivost med posameznimi izdelki ter polno funkcionalnost. Tako boste izdelek v njegovi polni obliki lahko preizkusili tudi v praksi in pridobili še tako pomembno povratno informacijo o njegovem delovanju. Včasih je pač tako, da računalniške simulacije ne izrazijo vsega, kar lahko preizkusimo v realnosti. Tisto, kar se zdi dobro na papirju, za uporabnika ne bo nujno najboljša možna izbira. Šele, ko boste prototip prejeli v roke in dejansko preizkusili, boste dobili vse potrebne informacije, ali je izdelek resnično primeren za proizvodnjo v večji količini in končni predaji na trg.

Izdelava prototipov

Prototip, izdelan v Deproma, ima tako naslednje prednosti. S pomočjo naprednega tiskalnika bo slednji izdelan hitro in popolnoma brez zapletov, iz umetne mase, ki omogoča neprestano prilagajanje. Pri izdelavi ne bo potrebno uporabiti nobenega orodja ali vključiti ročnega dela – zato bo izdelek končan v rekordnem času, s tem pa omogočil tudi nizko končno ceno storitve. Izdelki nudijo uporabniku dobro trdnost in vzdržljivost materiala. Polna funkcionalnost ob izdelavi omogoča preverjanje dejanskega stanja. Izdelki so UV stabilni, vsako posamezno varianto pa je mogoče prilagajati sproti, tako pa preveriti, ali bi se kakšna druga možnost bolj obnesla v praksi. Prototip je tako mogoče individualizirati ter ga dodelati. Izdelek je s pomočjo sodobnega tiskalnika izdelan zelo natančno in z odlično resolucijo površine.

Theme: Overlay by Kaira