Izris kopalnice – kako uporabljati 3D izris?

Kako najbolj učinkovito uporabiti 3D izris?

Poenostavite si zasnovo vaše nove kopalnice, zato jo oblikujte s pomočjo 3D izrisa. Storitev izris kopalnice 3D lahko izdelamo z uporabo računalniškega programa in nam omogoča celotno načrtovanje, ponuja rešitev ter vpogled končne zasnove vaše nove kopalnice. Za načrt kopalnice uporabimo lahko tudi animacijo in se na ta način sprehodimo skozi celoten prostor in primerjamo med sabo mnogo vrst tazličnih izpisov. Izpišemo lahko načrte in meritve za pregradne zidove, instalacije ter vgradno opremo. Izbirate lahko prav tako med ploščicami in kopalniško opremo tako, da se izris kopalnice kaže v dejanskem stanju.

Popolnoma brez pomena je ali se lotite obnove stare kopalnice ali pa jo gradite prvič. Naši mojstri se bodo v vsakem primeru potrudili, da maksimalno izpolnijo vaše želje in vas opremijo tako s tehničnimi kot tudi z prostorskimi možnostmi. Izris kopalnice 3D vam nudi, da se vas v popolnosti lahko vodi skozi cel projekt ter vas lahko opozori na trenutne možne napake, lahko pa tudi na dodatne možnosti, ki lahko izboljšajo uporabnost in funkcionalnost vaše prenovljene kopalnice.

izris kopalnice

Kakšne so za vas prednosti in koristi, če uporabite izris 3D za novo kopalnico?
Prednosti računalniških izrisov in animacij v 3D tehniki so naslednje:

  • animacija realne vaše nove kopalnice v 3D tehniki,
  • kombinacija različnih dekorjev in keramike z namenom, da si dobite boljšo vizualno predstavo za   različne možnosti kako postaviti izbrane elemente,
  • izris kopalnice 3D nudi tudi, da lahko preučite različne variante postavitve kopalniških elementov z namenom da dosežete optimum izkoriščenosti prostora, kar je še posebej pomembno in koristno, če imate majhno kopalnico,
  • pridobite si podrobni načrt kopalnice z vsemi možnimi meritvami za končno izvedbo,
  • odločitev postane enostavnejša.

Kaj morate vse imeti za učinkovit izris kopalnice z 3D metodo?
Potrebujete tloris in točne ter natančne mere vaše kopalnice. Zelo pomembno je, da označite obstoječe instalacije, pozicijo oken in vrat. Prav tako zaznamujte dodatne stare in nove zidove, pregradne stene in zidne niše.

Upoštevati morate tudi končno višino stropa in končno tlakov. V koliko imate kopalnico v mansardi se mora izmeriti tudi najnižjo točko, tako imenovani kolenčni zid. V koliko je v mansardi strop že zaključen, je potrebno izmeriti do kam seže poševni del strehe. In tako bomo imeli za začetek že kar nekaj mer in opornih točk.

Ne obremenjujte se, če boste kakšno posebnost ali mero za izris kopalnice pozabili oziroma izpustili. Z veseljem vas bomo na to opozorili in skupaj bomo našli to manjkajočo informacijo.

Bi se radi lotili kar sami izrisa 3D kopalnice?
Če je temu tako ni nobenega problema. Ni potrebno, da ste strokovnjak ali celo računalniški programer, da bi lahko ustvarjali računalniški izris kopalnice v 3D metodi. Spodaj si lahko ogledate in izberete nekaj najboljših brezplačnih programskih oprem:

  • Bathroom Planner in Spacer 3D: omogočata oba online kopalniški izris,
  • Blender: izris 3D, brezplačno si prenesete program in ga inštalirate na svoj računalnik,
  • WebPlanner-innoPlus: izris 3D, brezplačen program za online kopalnice. Potrebujete pa vmesnik Adobe    Flash Player.
Theme: Overlay by Kaira