Kanalete po Evropskih standardih

Kaj so kanalete in kako izbrati pravilne kanalete? Kanalete predstavljajo sistem za odvodnjavanje vode v kanal. Kanalete lahko opazite povsod, tako v hiši, kot zunaj nje. Uporabljajo se v tuših, ob bazenih, ob robovih cest. Z drugimi besedami, kanalete se uporabljajo povsod, kjer mora voda odteči v kanal za odvodnjavanje odvečne vode. Kanalete so sestavljene iz rešetke in iz spodnjega dela, ki se pritrdi in vgradi v tla. Del umazanije zadržijo rešetke in tako preprečijo, da bi veliki kose umazanije zašli v odtok in ga tako zamašili. Kanalete so različnih vrst in kakovosti. Pri nakupu je tako potrebno vedeti kaj kupujete in kakšne kvalitete je. Kanalete podjetja iz Slovenije so iz visoko kvalitetnega polietilena, ekološko prijaznega materiala, ki zagotavlja obstojnost materiala. In točno to potrebujete.

Kanalete so narejene iz različnih materialov, izbirate lahko med vroče cinkanimi, PE-HD, litoželeznimi ali pa iz nerjavečega jekla. Hkrati poznamo kanalete različnih dimenzij, širin in višin. V podjetju 2PR d.o.o. proizvaja kanalete proizvedene in certificirane na podlagi Evropskega standarda. Zaradi rednih in striktnih kontrol glede kakovosti in odzivnih lastnosti materiala kanalet, lahko pričakujete kanalete le najboljše kakovosti in kvalitete.  Hkrati poteka redno testiranje nosilnosti proizvodov, kar zagotavlja neprekinjeno garancijo proizvajalca. Za vse kanalete pa zagotavljajo tudi zaključne stene slepe ali z iztokom, peskolove in revizijske elemente ter vso ostalo dodatno opremo.

V podjetju 2PR d.o.o. se usposobljeni strokovnjaki že od leta 2001 ukvarjajo z učinkovitimi rešitvami pri odvodnjavanju komunalnih in meteornih vod, zato se lahko pohvalijo z bogatimi izkušnjami na tem področju ter z dolgoletno tradicijo. Njihova prioriteta je skrb za stranke in skrb za okolje. Ponujajo dolgoročne in učinkovite rešitve ter vrhunsko kvaliteto po konkurenčni ceni. Pri njih boste dobili vse na enem mestu. Njihov team je prilagodljiv in odziven, hkrati pa poskrbijo za lastno dostavo in razvoz. Poleg prodaje jim je izredno pomembna tudi poprodajna podpora. Podjetje 2PR d.o.o. vam tako ponuja celostni pristop in najkakovostnejše kanalete.

Theme: Overlay by Kaira