Klubska mizica: majhen, a pomemben kos pohištva

klubske mizice

Klubska mizica je kos pohištva, k je lahko stilsko zelo dovršena, zaradi svoje funkcionalnosti pa se znajde v večini dnevnih sob. Gre za funkcionalen in estetski kos, ki ne sme manjkati v nobenem dnevnem prostoru ali pisarni vsake osebe, ki da nekaj na dober vtis. Res da se klubske mizice ne bohotijo v svoji velikosti in jih morda gost ne opazi takoj ob vstopu v dnevno sobo, vendar pa so tista češnja na vrhu torte, ki bo prostoru vdihnila žar in veliko povedala o vašem stilskem okusu in karakterju.

Osebe, ki prisegajo na bolj klasičen stil ali pa so jim bližje naravni in nevpadljiv skandinavski ali rustikalni slog, se bodo verjetno raje odločili za nakup lesene klubske mizice, ki ji je dodan kak minimalističen detajl. Tisti v slogu bolj drzni, pa bo v oči veliko hitreje padla klubska mizica iz stekla, z ostrimi modernimi linijami in nenavadno obliko.

Okrasna, a vendar uporabna klubska mizica

Prvoten namen klubske mizice je estetski, je pa to seveda še vedno miza, katere namen tudi pri tej manjši različici ni zanemarjen – uporablja se jo za odlaganje skodelic ob pitju popoldanske kave ali čaja, pladnja z dobrotami ob pogostitvi prijateljev, lahko pa služi kot okrasna mizica, na katero postavite lončnico ali vam pomemben predmet, ki ga želite izpostaviti.

Zaradi njihove možnosti različne uporabe klubskih mizic, imajo pri Violino trendy na voljo modele različnih velikosti – vse od najmanjših mizic okrogle oblike do tistih velikih štirioglatih. Za vsak okus in potrebo uporabnika se najde primerna klubska mizica. Omogočajo vam pestro izbiro klubskih mizic različnih materialov, dizajnov in velikosti – od tega je odvisna tudi njihova cena, ki se giblje od nekaj deset do nekaj sto evrov. V kolikor si boste zaželeli mizico višjega cenovnega razreda, pa ne skrbite, saj ima Violino za vas pripravljene tudi ugodnosti in popuste. Tako bo tudi vaša dnevna soba zasijala z novo moderno klubsko mizico.

Theme: Overlay by Kaira