Lasersko odstranjevanje dlak; poslovite se od britja

lasersko odstranjevanje dlak

Danes poznamo najrazličnejše načine odstranjevanja neželjenih dlačic – britje, depilacija in epilacija. Trenutno najbolj priljubljena metoda pa je lasersko odstranjevanje dlak. Glavni razlog, da se vedno več strank odloča za to priljubljeno metodo, je vsekakor njena trajnost. Odvisno od strukture dlačic, se jih lahko znebite za vedno ali pa jih vsaj znatno razredčite in upočasnite njihovo ponovno rast. Seveda lasersko odstranjevanje dlak prinaša tudi številne druge pozitivne rešitve – preprečuje vraščanje dlačic in nastanek pikic, ki so zelo pogoste pri britju, prav tako pa boste prihranili ogromno časa in denarja, ki ga sicer namenjate za depilacijo.

Izberite pravi medicinski center

Ko se odločite za lasersko odstranjevanje dlak, morate biti pozorni na nekaj ključnih lastnosti, ki jih mora imeti izbrani salon. Zagotovo najbolj pomembno pa je, da za opravljanje te kozmetične storitve izberete izkušenega in preverjenega strokovnjaka. Le tako bo namreč odstranjevanje dlak opravljeno strokovno, vi pa boste lahko ponosno oblekli svoje najljubše kratke hlače ali krilo.

V prvi vrsti morate biti pozorni, da je lasersko odstranjevanje dlačic opravljeno zgolj in samo z medicinskim laserjem. Katerakoli druga laserju podobna naprava lahko namreč na vaši koži povzroči veliko nepopravljive škode. Ker gre za dermatološki medicinski pripomoček, mora z njim upravljati izključno strokovno usposobljeno in izkušeno osebje, ki prihaja iz medicinske stroke. Pred samim posegom morate v izbranem estetskem centru biti deležni natančnega posveta, osebje pa vam mora podati natančne odgovore na vsa vaša vprašanja. Pri laserskemu odstranjevanju gre za poseg, ki povzroči mikro poškodbe kože (kar je popolnoma normalno, saj mora na nek način priti do odstranitve dlake), zato mora biti prostor čist, higienski standardi na najvišjem nivoju, laser pa po vsaki uporabi primerno očiščen.

Za vse, ki prisegate le na vrhunsko opravljene storitve, je pravi naslov Estetika Medart. V njihovem medicinskem centru vse lepotne posege in storitve opravlja zaupanja vredno medicinsko osebje, na voljo pa so vam tudi specialisti dermatologi, ki bodo poskrbeli za vaše dobro počutje in zadovoljstvo po opravljeni estetski storitvi.

Theme: Overlay by Kaira