Na počitnice v kamp Straško

Kamp Straško se nahaja na otoku Pag in velja za enega najpopularnejših kampov na Hrvaškem. Več o tem čudovitem kampu si lahko preberete na spletni strani http://www.otok-pag.si/kamp-strasko/, ki je namenjena ljudem, ki se bodo odpravili v kamp Straško na počitnice, saj bodo na tej strani dobili veliko informacij, ki jim bodo zelo koristile. Vsi popotniki oziroma ljudje, ki se odpravljajo na počitnice na Hrvaško, se pred odhodom radi prepričajo o tem kam sploh gredo, kaj tam lahko počne in seveda kakšno vremensko napoved jim vremenoslovci napovedujejo.

kamp straško

Kamp Straško velja za enega najpopularnejših na celotni Hrvaški obali in ne samo na Pagu, saj gre za kamp, ki svojim obiskovalcem nudi zares veliko kvalitetnih storitev. Aktivnosti, ki vam jih kamp Straško ponuja vam bodo vsekakor popestrile vaš dopust, za tiste, ki pa svoj dopust raje preživite v miru, pa bo prav tako zelo veliko prostora, kamor se boste lahko odmaknili od množice ljudi. Kamp straško ima na voljo zelo velik športno rekreativni center, kjer vam bodo omogočili športne aktivnosti s katerimi boste lahko popestrili vaše počitnice, saj nekateri ljudje preprosto ne morejo več ur ležati na plaži in se sončiti.

Nekateri preprosto potrebujejo aktivnosti in kamp Straško jim omogoča veliko le teh. V tem kampu boste lahko kampirali z vašimi šotori ali pa z avtodomi in prikolicami, ki so v kampu več kot dobrodošle. Kamp Straško bo torej izjemna izbira za tiste, ki imajo radi nekoliko bolj aktivne počitnice in seveda za ljubitelje kampiranja, ki je postalo dandanes zelo popularno, saj ljudje skozi celo leto sedijo zaprti v svoje pisarne, kjer opravljajo svoje delo. Ljudem zelo prija življenje na prostem, kar je glavni razlog, da se toliko ljudi vsako leto odpravi kampirati na Hrvaško obalo, ki svojim obiskovalcem res lahko ponudi vrhunske nastanitve oziroma vrhunske turistične destinacije.

Theme: Overlay by Kaira