Navijalni boben za cev Ramex za vaše udobje in več prostora

navijalni boben za cev

Navijalni boben za cev italijanskega podjetja Ramex. Izberite kakovosten navijalni boben za cev, ki ga potrebujete. Italijansko podjetje Ramex je na trgu prisotno že več kot 20 let in je vodilni svetovni proizvajalec navijalnih kolutov za cevi in ostalih pripomočkov za ravnanje z različnimi tekočinami. Podjetje je zavezano razvoju, inovacijam in izboljšavam. Navijalni boben za cev je bil zasnovan za dolgotrajno uporabo, izdelan iz visoko kakovostnih materialov ter zato zanesljiva podpora uporabnikom pri vsakodnevnem delu. V ponudbi je njihov širok nabor izdelkov, primeren za različna področja in namene uporabe. Področja uporabe. Živilska industrija, javne službe (komunala, vodovodna podjetja ipd.), avtomehanične delavnice, kmetijstvo, industrija, navtika, itd. Pri nakupu vam bodo strokovno svetovali in vam zagotovili optimalno opremo za vaše potrebe.

navijalni boben za cev

Navijalni boben za cev se uporablja v več namenov. Določila HACCP so obvezna za vse pridelovalce krme za živino, poljedelce, živinorejce, transport, skladiščenje živil, gostince, trgovce z živili in s predelovalno živilsko industrijo. Uporablja se na vseh stopnjah proizvodnje živil in postopkov priprave, vključno s pakiranjem in distribucijo. Uporabljajo ga tudi neživilske panoge, kot je farmacija in kozmetična industrija. Navijalni boben za cev je lahko tudi avtomatski kolut z vodenjem navijanja cevi. Omogoča, da je razvijanje cevi hitro in enostavno, ne glede na dolžino cevi. Poleg tega navijalni boben ščiti pred poškodbo cevi, do katerih pride ob neprimernem shranjevanju.

Možnost izbire materiala med barvanim jeklom, nerjavnim jeklom, ogljikovo jeklo, prašno barvano, ogljikovo jeklo, barvano s kataforezo, … Največkrat so uporabljeni za navijanje cevi pri visokotlačnih čistilcih za pranje s hladno ali vročo vodo, nizkotlačno nanašanje pene, razkužil in spiranja z vodo v prehrambni industriji, spiranje z vodo v proizvodnih obratih, nanašanje čistil, distribucija stisnjenega zraka, itd. Montaža je možna na steno, strop ali tla, opcijski nosilec za rotiranje navijalca. Kot uradni uvoznik nudijo tudi servis za rezervne dele. Nudijo tudi pištole za potrebe izpiranja tal in strojev. Nastavljiv pretok vode in vodnega curka.

Theme: Overlay by Kaira