Notranje ograje

V podjetju Žugič izdelujemo tako notranje kot zunanje ograje iz najrazličnejših materialov, ki jih je mogoče kombinirati tudi z različnimi polnili. Ograje vedno izdelujemo po meri ter povsem po željah naših strank, saj je le tako mogoče pripraviti izdelek, ki bo uporabniku popolnoma ustrezal. Ker so notranje ograje zelo pomembne, tako z vidika varnosti, kot tudi z estetskega vidika, je njihovi izbiri ter izdelavi potrebno posvetiti še posebno pozornost.

notranje ograje

Ker so ograje, ki se nahajajo v notranjosti vašega objekta, zavarovane pred različnimi okoljskimi vplivi ter vremenskimi spremembami, material ne igra tako velike vloge, kot če ograjo potrebujemo za namestitev v zunanje prostore. Seveda to še ne pomeni, da mu ne posvetimo pozornosti! V našem podjetju izdelujemo ograje iz železa, aluminija ter inox materiala. V notranje prostore se zelo lepo podajo, saj so popolnoma prilagodljive, hkrati pa tudi trdne ter vzdržljive. Notranje ograje so tako lahko skoraj nevidne ter popolnoma minimalistične, v kombinaciji z različnimi polnili (kot je les), pa lahko kaj hitro postanejo zelo poseben ter unikaten element v vašem stanovanju. Izbirate lahko med različnimi barvami (po RAL lestvici). Ker je prvotna funkcija ograje zagotavljanje varnosti, je število prečk (ter njihova višina) zelo pomembno. Nujno je, da so dovolj goste, da onemogočajo vašim hišnim ljubljenčkom ali malčkom, da bi se med njimi izmuznili. Če želite, da so prečke čim manj vidne, je najboljša rešitev kombiniranje s pleksi steklom.

Notranje ograje Žugič omogočajo zelo veliko prilagodljivost, hkrati pa tudi hitro montažo. Oblika je tako popolnoma prilagodljiva, prav tako število vertikalnih ter horizontalnih prečk. Notranje ograje iz kovanega ali navadnega železa bodo v vaš dom vdihnile poseben čar – izdelane so iz posameznih elementov, ki jih lahko stranka izbere popolnoma po svojem okusu. Oblik notranjih ograj je nešteto – izdelane so lahko tudi ročno, običajno pa so sestavljene iz industrijsko pred-izdelanih elementov. Notranje ograje, izdelane v našem podjetju, imajo dolgo življenjsko dobo ter ne potrebujejo nobenega vzdrževanja.

Theme: Overlay by Kaira