Ogrevanje sanitarne vode s Kronotermovimi sanitarnimi toplotnimi črpalkami, je najprijaznejše za uporabnika

Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko, ki jo ponuja slovensko podjetje Kronoterm je še ugodnejša kot uporaba sončnih kolektorjev, saj omogoča več kot štirikratni prihranek pri stroških segrevanja.

Ogrevanje sanitarne vode je takoj za ogrevanjem objekta na drugem mestu v družinskem proračunu. Kako lahko na najenostavnejši način zmanjšate omenjene stroške? Podjetje Kronoterm je na podlagi 25-letnih izkušenj ugotovilo, da je najbolj ekonomična rešitev za ogrevanje sanitarne vode toplotna črpalka. Toplotna črpalka je najboljša rešitev med vsemi ogrevalnimi sistemi in ne zahteve velike začetne investicije. Kronoterm ponuja več različnih rešitev za različne zahteve uporabnikov.

70% Energija iz okolja                                 30% električna energija                                   100% topla sanitarna voda

 

Črpalka za ogrevanje sanitarne vode je pri podjetju Kronoterm na voljo v več različnih izvedbah. Za najzahtevnejše uporabnike je na voljo črpalka za ogrevanje sanitarne vode ECO WP2 LF-202E | WP2 LF-302E, ki omogoča visoko učinkovitost in enostavno upravljanje z grafičnim LCD zaslonom. Če uporabnik išče optimalno sredino med stroški investicije in visoko učinkovitostjo je zanj prava rešitev črpalka za ogrevanje sanitarne vode SILVER WP2 LF-202S | WP2 LF-302S. Tretja možna rešitev je STAR WP2 LF-202B, WP2 LF-302B, ta črpalka pa je namenjena gospodinjstvom s predhodno vgrajenim bojlerjem.

Oglejte si spodnje slike na kateri so prikazane toplotne črpalke eco, silver in star, ter video posnetek o delovanju Črpalke za ogrevanje sanitarne vode-Kronoterm

https://www.youtube.com/watch?v=lI-AHLrKc0Y

 

Na voljo so tudi različne velikosti.

Razlikujemo tudi med modeli namenjenimi za manjše uporabnike (S1), večje uporabnike (S max) in za uporabnike z že obstoječim bojlerjem (S T). Model S1 ne potrebuje veliko grelne vode. Razvili smo tudi rešitev za tiste največje porabnike tople vode? Odgovor je črpalka za ogrevanje sanitarne vode S max, z grelno močjo 8 kW in možnostjo daljinskega upravljanja s CLOUD Kronoterm aplikacijo.

Kronoterm pa je pripravil tudi rešitev za tiste, ki imajo dovolj dober obstoječ bojler. To je model S T, ki se lahko priključi kar na steno.

 

Theme: Overlay by Kaira