Parketi vseh vrst

Posluh! Za vse tiste, ki so vam všeč parketi, vam Štajerles Trade d.o.o. ponuja posebno ponudbo. Pri njih je možen nakup parketa vseh vrst, ki ga lahko naročite po najnižji ceni. V njihovi ponudbi so gotovinski in intarzijski parketi. Zakaj so izbrani parketi podjetja Štajerles najboljši. Preprosto. Najboljši so zato, ker so izdelani z 20 letno tradicijo in  ker vam ponujajo kar 30 letno garancijo na vaš kupljen parket pri podjetju. Parket je izdelan iz najbolj kvalitetnega in izbranega lesa. Parket je oblikovan z izkušnjami in najboljšo natančnostjo. Ko se njihovi parket umaže pri vas doma ni nobenega problema s čiščenjem saj so premazani kar sedemkrat z lakom in oljem za kar se da najboljšo zaščito. Izdelani so skoraj z kirurško natančnostjo in s posebnim 5g spojem, kateri parketi imajo brezhibne čelne spoje. Njihovi parketi so primerni tudi za talno ogrevanje saj prenesejo izredno visoko temperaturno razliko brez prevelikega raztezanja lesa in s tem poškodb.

parketi

Torej parketi v ponudbi so dve vrsti in sicer gotovinski in intarzijski parket. Parketi na ponudbi imajo široko izbiro saj vam lahko izdelajo skoraj 70 različnih modelov gotovinskega parketa. Cene se zaračunavajo po kvadratih po opravljenem delu. V ponudbi imajo tudi intarzijski parketi, katerega vsta je samo ena. Ampak naj vas to ne skrbi. Ta parket je nekolico cenovno dražji a razlika je v tem, da ni položen v “trakovih” eden zraven drugega, namreč je zložen iz manjših posameznih kosov v kvadrat. S tem načinom lahko pridobimo varanje oči in dobimo občutek kot da se prostor širi če je le ta položen pravilno.

Podjetje lahko obiščete osebno, kjer imajo razstavni salon in kjer vam bodo svetovali in razkazali vsak parket posebej. Najdete jih na naslovu Osluševci 49, 2273 Podgorci, lahko pa jih tudi pokličete na telefonsko številko 386 (0)2 713 00 00 ali jim pišete po e-pošti na naslov salonpodgorci@stajerles-trade.si. Vašega obiska se že veselijo.

Theme: Overlay by Kaira