Podjetje Malaja je pakirni center z vrhunsko in poceni ponudbo

Pakirni center Malaja

Pakirni center Malaja vam ponuja skladiščenje in pakiranje. Za enako ceno, kot je po rednem ceniku dostavnih služb, vam sedaj v fulfillment centru ekskluzivno podjetje Malaja ponujajo pakiranje in pošiljanje paketov. Naj bo dostava paketov vašim strankam z nami hitrejša in cenovno ugodna. Imate spletno trgovino in želite prihraniti pri stroških pakiranja in osebja? Potem imamo rešitev za vas, pri nas vam pakiramo in pošiljamo pošiljke po Sloveniji in celotni Evropski uniji. Vi samo dostavite izdelke v naše skladišče, vsak dan pošljite seznam naročil, naročila spakirajo še isti dan, jih oddajo dostavljavcu in že so na poti k strankam.

Pakirni center Malaja

Fulfillment center je odličen partner za pakiranje in dostavo različnih paketov po Sloveniji in tujini. Ne boste imeli nikakršnih stroškov s skladiščenjem in pakiranjem, hkrati pa vam ne bo treba dodatno plačevati dostavne službe. Storitve tega centra uporablja veliko spletnih trgovcev. Zgodi se, da naslovnih paketa iz različnih vzrokov ne prevzame, v takšnem primeru se paket vrne v center. Obvestijo vas, da je paket vrnjen, vi pa se odločite, kaj boste z njim naredili. Fulfillment center sestavlja izkušena in odlična ekipa, ki s skupnimi močmi vsak dan skrbi, da vaši paketi zanesljivo najdejo pot do naslovnikov. Vsak člen ekipe je edinstven, skupaj pa so preprosto najboljši.

Zaupajte jim skrb za vaše izdelke, poleg tega, da bodo pri njih varno shranjeni, bodo poskrbeli tudi, da bodo zanesljivo našli pot do kupcev. Nudijo vam celovito storitev, ki vam bo močno olajšala poslovanje tako z vidika stroškov kot časa. Ves čas vam bomo tudi na voljo za vaša vprašanja in morebitne težave. Redno vas bodo obveščali z vsem, kar se dogaja. Dostava po Sloveniji, Avstriji, Italiji in Hrvaški je možna naslednji delovni dan. V ostalih državah EU pa bodo paketi dostavljeni v 2-3 delovnih dneh. V fulfillment center sprejemajo izdelke do cca 5 kg/enoto in ne večjih od 1 m 3 (100 cm x 100 cm).

Theme: Overlay by Kaira