Kakovostno pokrivalo za avto bo var rešilo pred stroški

Pokrivalo za avto pride prav v več situacijah, kot so dež, sneg in toča. Vendar mora biti pokrivalo za avto kvalitetno in več slojno, da avto v resnici zaščiti pred vremenskimi vplivi, še posebej pred točo. Če nima dovolj močnih vlaken, ki bi zadržala udarce večje toče, potem vaš avto ne bo na varnem na primer na parkirišču ali kjer koli že ste. To prekrivalo proti toči in vremenskim vplivom je tako narejeno, da je zelo preprosto za namestiti in ko opazite, da se bo vreme spremenilo v uničujočo točo, lahko takoj namestite pokrivalo ter rešite avtomobil pred škodo.

pokrivalo za avto

Pokrivalo za avto mora biti ravno prav veliko, zato dobro poglejte, za katero velikost avta je. Na samem pokrivalu je označeno, za katere znamke in modele avtomobilov so pokrivala primerna. Imate na razpolago dve vrsti. Ena vrsta pokrivala je brez stranskih zaščitnih sten, druga jih ima. Avto je najbolj zaščiten, če kupite pokrivalo za avto s stranskima stenama.

Najboljše pokrivalo za avto je tako, ki ima zaščito od zadnjega odbijača preko celotnega avta, do sprednjega odvijača in da pokrije še ogledala, da jih toča ne razbije. To pokrivalo ima tudi zračnike na vrhu, da se na avtu ne nabira kondenz pod pokrivalom, kar bi lahko avtu škodilo, če je pokrivalo na njem dlje časa. Spodnji del pa je narejen tako, da se pokrivalo lahko pripne na treh mestih pod avtom za karoserijo, tako da ne more veter odnesti pokrivala dol z avta.

Elastike, s katerimi pripnete pokrivalo, so močne in se raztegnejo ter res močno držijo pokrivalo na svojem mestu. Na koncu pa imajo kljukice, ki so oblazinjene in plastične oziroma iz močne umetne mase zato, da ne poškodujejo avtomobila oziroma barve in laka kljub temu, da elastike in kljukice močno držijo. Ko je vsega konec, snamete pregrinjalo in ga raztegnete, da se posuši ter ga spravite v priročno torbo in daste v avto.

Theme: Overlay by Kaira