Puzzle talne obloge za različne športne površine

Iščete primerne puzzle talne obloge za vaš fitnes, garderobe ali različne športne pode. Puzzle talne obloge se uporabljajo predvsem za različne športne površine – pod za dvorane, dvorišča, otroška igrišča in igrala. So izredno trpežne ter enostavne in praktične, predvsem zaradi enostavnega vzdrževanja in čiščenja. Njihova montaža je izredno hitra. Na spletni strani gumiranepodlage.si so puzzle talne obloge na voljo v različnih dimenzijah, debelinah, oblikah, trdotah in barvah. Izbirate pa lahko tudi med EU, kitajskim ali slovenskim poreklom puzzle talnih oblok. Prav vse puzzle talne obloge, ki vam jih ponujajo so izdelane iz visokokakovostne gumirane podlage. V spletni trgovini gumiranepodlage.si vam ponujajo hitro paletno dostavo ter garancijo do 3 let na puzzle talne obloge.

Puzzle talne obloge so primerne tako za notranjo kot za zunanjo uporabo. Pred nakupom puzzle talne obloge je potrebno vedeti kje in za kaj se bo uporabljala, saj je od tega odvisna debelina, dimenzija in trdota puzzle talnih oblog. Kot že ime pove, so puzzle talne obloge, narejene na princip sestavljanke, zato je sama montaža izredno enostavna. Pred namestitvijo pa je priporočljivo naslednje. Podlaga za postavitev mora biti ravna in suha. Hkrati je potrebno preveriti združljivost puzzle talne obloge z morebitno že obstoječo podlago. Puzzle talne obloge se lahko tudi zožijo ali rahlo razširijo glede na spremembo temperature in vlažnosti. Zato je potrebna pazljivost tudi pri tem.

Puzzle talne obloge so, kot že zgoraj omenjeno, izredno enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Za čiščenje potrebujete mehko ščetinasto metlo ali sesalec. Občasno pa je zaželeno tudi vlažno brisanje puzzle talne obloge z mešanico mila in vode, slednje bo pripomoglo k dolgi življenjski dobi. Enkrat letno pa je priporočljivo čiščenje z visokotlačnim čistilcem vode, brez kemičnih dodatkov, iz primerne razdalje. Pri čiščenju bodite pozorni le, da ne uporabljajte čistilnih pripomočkov na osnovi topil, saj vam bo to poškodovalo izdelek.

Če opremljate različne športne površine, notranje ali zunanje, so puzzle talne obloge idealna rešitev za vas. So praktične in enostavne za vzdrževanje.

Theme: Overlay by Kaira