Starodavna metoda refleksna masaža stopal vam pomaga do dobrega počutja

refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal je starodavna metoda, ki pomaga pri stimulaciji notranjih organov in kože, da se uravnovesijo. Dejansko refleksna masaža stopal posnema hojo po naravnih tleh brez čevljev z golimi stopali, zato je taka hoja dobesedno masaža naših stopal in s tem se masirajo ter prekrvavijo notranji organi. Človek bi moral hoditi brez čevljev, vendar v današnjem svetu je tkanih ljudi zelo malo, drugi jih imajo za čudake in v nekatere trgovine sploh ne smejo bosi. Če pogledamo z naravnega vidika zdravja, je to narobe.

refleksna masaža stopal

Vendar obstaja rešitev, to je refleksna masaža stopal, ki vam stimulira vse telo in tudi uravnoveša ter pomaga zdraviti notranje organe, okončine, oči in kožo. Že ljudje v davnini so poznali posebne cone na stopalih in na rokah, ki so z živčevjem povezani s celotnim telesom. V stopalih in na dlaneh so namreč živčni končiči končajo. Zato lahko preko njih refleksna masaža stopal dostopa do notranjih organov.

To se naredit tako, da se pritiska na določene cone na stopalih in se jih zmasira, da se celotno telo prekrvavi in čuti vibracije, ki jih prenaša živčevje. To počne terapevt tako, da na določen izurjen način pritiska na cone na stopalih in jih masira toliko časa, dokler ni v redu. Če je kaj narobe z določenim organom, boste čutili kar močno bolečino na coni, ki je povezana s tistim organom. Vendar bo to težavo refleksna masaža stopal odpravila po nekaj terapijah.

Že prva terapija vam bo prinesla veliko olajšanje in mirno spanje, manj boste razdraženi, bolj odporni in zadovoljni ter veseli, kot pred terapijo. Po nekaj terapijah pa se bo vaše telo tako uravnovesilo, da se bo samo zdravilo in tako boste dosegli želeni učinek. Ta terapija pomaga pri mnogih težavah in tudi boleznih ter je ena najboljših dopolnilnih terapij, kar jih pozna tudi kitajska alternativna medicina ter mnoge druge vzhodnjaške medicine.

Theme: Overlay by Kaira