Rinoplastika – operacija, ki bo izboljšala kakovost vašega življenja

Operacija nosu je pogosta operacija, za katero se odloči nemalo število ljudi. Ravno zaradi njene razširjenosti mnogo pacientov slednjo dojema kot majhen ter nezahteven poseg. V realnosti temu ni popolnoma tako. Najprej je potrebno imeti v mislih, da je operacija nosu pomemben poseg, ki ima lahko velik vpliv na posameznikovo življenje. Kljub temu, da je preoblikovanje nosu sicer neboleče (zahvaljujoč odličnim protibolečinskim terapijam), se lahko rinoplastika ob nepremišljeni izbiri kirurga tudi zaplete.

rinoplastika

Z rinoplastiko lahko spremenimo izgled, simetrijo ter strukturo nosu ter ga prilagodimo oz. uravnovesimo z ostalimi obraznimi potezami. Kadar je rinoplastika opravljena s strani odličnega, izkušenega kirurga, nam lahko slednja popolnoma spremeni kakovost življenja – popravi težave z dihanjem, ki jih povzročajo deformacije nosu, odpravi posledice zlomov nosu ter preprosto izboljša naše počutje ter samopodobo. Lepotni kirurg vam lahko tako pomaga zravnati ukrivljen nos, ga zgladiti, prilagoditi njegovo velikost, ga zožati, razširiti ali pa izboljšati dihanje z odpravljanjem težav, ki jih povzroča sama oblika ali zgradba nosu.

Za odličen rezultat je torej izbira primernega kirurga ključna. Na polikliniki dr. Tončić se z rinoplastiko ukvarjamo že dolgo, na tem področju pa smo eni izmed vodilnih. Naša ustanova je visoko specializirana prav za posege rinoplastike. Opravljamo jo s pomočjo zaprte metode, ki slovi po krajšem času okrevanja, manjši oteklini ter, predvsem, odlični estetiki.

Za koga je rinoplastika primerna? Posamezniki, ki se zanjo odločijo, morajo biti starejši od 16 let, saj se mora nos pred operacijo popolnoma razviti. Mlajši pacienti morajo prav tako demonstrirati emocionalno zrelost ter razumevanje glede poteka in rezultatov operacije. Sicer pa je rinoplastika primerna za moške in ženske vseh starostnih skupin. Seveda je pred posegom nujno tudi zavedanje, da nam operacija ne more ponuditi perfekcije, izbrati pa si ne moremo niti nosu nekoga drugega. Nujno je, da je operacija resnično prilagojena nam ter našim potrebam. Na polikliniki dr. Tončić je to osrednjega pomena.

Theme: Overlay by Kaira