Trajno odstranjevanje dlak je zelo priljubljena metoda

trajno odstranjevanje dlak

Se želite enkrat za vselej znebiti nadležnih dlak po kateremkoli delu telesa? Trajno odstranjevanje dlak – www.dermatoloskaambulanta.si/odstranjevanje-znamenj/ je preprosto in neboleče, zato se le naročite na poseg.

Ljudje smo si različni tako po zunanjem videzu, kot po mišljenju, načinu življenja in še čim. Nekateri ljudje so s svojim videzom zelo nezadovoljni, kar jim zbija samozavest. Problem s katerim se sooča kar nekaj ljudi in ki tudi vpliva na našo samozavest je vsekakor tudi prekomerna poraščenost. Do nje pride predvsem zaradi hormonskih nepravilnosti, obstaja pa še cel kup drugih razlogov o katerih zdaj ne bomo razpravljali. Trajno odstranjevanje dlak je zato vsekakor odlična in čedalje bolj priljubljena inovacija, tako za ženski kot za moški spol. Zasluge za priljubljenost gre pripisati predvsem temu, da se lahko že po nekaj tretmajih povsem znebite neželenih dlak in tako ne rabite skrbeti, da bi jih morali vsakodnevno odstranjevati. Ljudje se za trajno odstranjevanje dlak odločajo tako iz praktičnih kot tudi estetskih razlogov. Važno je le, da se oseba po odstranitvi dlak počuti zadovoljna in v svet stopa bolj samozavestna.

Trajno odstranjevanje dlak opravljajo v dermatoloških klinikah in ambulantah, kjer je usposobljeno osebje, ki zna rokovati z laserjem, s katerim se dlake odstranjuje. Postopek je lahko povsem neboleč, zato naj vas ne bo strah. Laserski žarek vpliva na dlačne mešičke, katerih glavna naloga je, da skrbijo za nastajanje in obnovo dlačnih korenov. Laserski žarek pa prodre skozi kožo in se vpija v pigmentu dlak, tj. melaninu. Pri tem pride do sproščanja toplotne energije, kar uniči koren dlake in dolgoročno onemogoči nadaljnjo rasto dlak. Ko torej postopek nekajkrat ponovite, se dlake skoraj popolnoma odstranijo.

Pred samim posegom se vsaj štiri tedne dlačic ne sme puliti ali depilirati, vsaj dva tedna pa tudi ne svetliti. Cena posega je odvisna od dela telesa, ki ga želite depilirati, zato se za bolj konkretne informacije obrnite na dermatološko ambulanto.

Theme: Overlay by Kaira