Katera vrata in okna so najboljša za vašo stavbo

vrata in okna

Podjetje Cugelj iz Ivančne Gorice nudi kakovostna okna, vrata, keramične ploščice in kopalniško opremo na cugelj.si – kakovostna ponudba vas bo presenetila. Njihovi izdelki so moderni in sodijo vsak dom ali pisarno in poslovno stavbo. Naredijo okna in vrata po vaši meri in okusu. Izbirate lahko med drsnimi sli krilnimi sistemi, velikimi panoramskimi okni, da bo vaša hiša vedno svetla ter topla ali med klasičnimi izdelki, ki smo jih vajeni že desetletja. Odvisno je seveda od gradnje vaše stavbe, ali je moderna, novogradnja ali pa je klasična hiša starejšega izvora.

vrata in okna

Vsi njihovi izdelki so kakovostni, ker imajo odlične dobavitelje materiala in svoje izdelke naredijo iz najbolj kakovostnega materiala je mogoče. Gre za družinsko podjetje s tradicijo in 20 tisoč uporabniki njihovih izdelkov. Če se cenite in nočete zapraviti denarja, potem je najboljše, da kupite kakovostne izdelke, ki bodo dolgo služili svojemu namenu in so na videz le na začetku dražji, kasneje pa se izkažejo kot za odlično izbiro. Garancijo nudijo tudi do 10 let.

Za okna in vrata pa izdelujejo tudi komarnike in senčila. Ti so kar nujni za dobro in zdravo bivanje v domu. Če je vaš dom odprtega tipa, je poleti dobro, da zasenčite južni del, če nočete imeti preveč bleščeče svetlobe in premočno sonce, ki žge skozi steklo. Komarniki pa so skoraj povsod nujni tam, kjer imate v bližini vodo, saj je potem veliko komarjev v zraku, ki prenašajo bolezni ter zoprno pikajo. Komarniki bodo rešili težavo, da boste lahko imeli okna odprta kljub temu, da so komarji zunaj.

Okna se seveda naredijo po naročilu. Če gre za novogradnjo, potem je že v gradbenem načrtu določeno, kakšna so okna, kako velika, kam se odpirajo ali so drsni sistemi ali krilni, kakšna so vrata. Pri starejših stavbah pa morajo priti zmeriti vsa okna in vrata, jih narediti po meri, stara odstraniti in jih nadomestiti z novimi.

Theme: Overlay by Kaira