Wifi domofon za varnost vaše družine

wifi domofon

Varnost doma je izjemnega pomena. Zato je treba narediti vse v naši moči, da za to maksimalno poskrbimo. Na spletni strani comfort-el.com se tega močno zavedajo in vam predstavljajo wifi domofon. Ne gre za navaden domofon, ampak video domofon, kjer imate nadzor nad zunanjostjo. Ti domofoni so namreč opremljeni s kamerami, ki jih lahko namestite pred vhod in tako vidite, kdo je pred vašimi vrati. Kamere lahko namestite tudi na druga mesta okoli hiše, kot so dovozi, zadnja vrata ali bazeni in greste tako vsako noč mirno spat, da je okolica vaše hiše vedno pod video nadzorom.

Prednost video domofonov

Tako, kot želite imeti popoln nadzor nad notranjostjo vaše hiše ali stanovanja, je še toliko bolj pomembno, da imate nadzor nad različnimi zunanjimi področji vašega doma. Nikoli namreč ne veste, kdo bo prišel pred vaša vrata in nikoli ne morete biti preveč previdni. Tu pride v poštev video wifi domofon, ki je opremljen s kamero. Kamera je nameščena na zunanji del hiše, torej pred vhod, dovoz, vrt ali podobno. V hiši pa je nameščen ekran. Preko ekrana lahko nato opazujete zunanjost, kaj se dogaja in kdo je pred hišo.

Video wifi domofon ima tako dvojno funkcijo. Kot kamera, potem pa je njegova lastnost še klasičen domofon. Torej z njegovo pomočjo se javljate na zvonjenje in z njegovo pomočjo odpirate vrata. Možnosti za nastavitve je več. Lahko se odločite za en wifi domofon, lahko pa se odločite za sklop več domofonov. To pomeni, da mate doma več ekranov v različnih prostorih, iz katerih lahko opazujete zunanjost. Lahko nastavite tudi možnost komunikacije med izbranimi notranjimi enotami. Te dodatne funkcije so predvsem primerne za večje objekte.

Nekateri video domofoni imajo tudi možnost povezave s telefonom, tako da imate lahko vedno in kjerkoli popoln nadzor nad dogajanjem v okolici vaše hiše.

Theme: Overlay by Kaira