Kakovosten žar na plin za okusne in zdrave jedi

žar na plin

Žar na plin je priročen, ker ga lahko postavite kamorkoli in bo deloval v nekaj minutah. Potrebovali boste le plinsko bombo in že lahko pečete tko v prostoru kot na terasi, balkonu ali vrtu. Bližajo se lepi dnevi in toplota nas obdaja vsaj dan bolj, tako ba do kaj kmalu prišel prav žar na plin, na katerem lahko pečete prav vse, od mesnih jedi, do rib in sira ter zelenjave. Se še spomnite okusa hrane z žara? Kako da ne, ker je nepozaben in zopet si ga boste lahko omislili ter privoščili, saj vremenske razmere to že dovoljujejo. Katerega boste pa vi kupili?

žar na plin

Žar na plin je lahko velik ali manjši, odvisno je, za koliko ljudi ga boste potrebovali. Če imate  večjo družino ali  več prijateljev ter imate radi zdrave je bolje, da imate večji žar. Omislite si takega, ki stoji sam na sovjih nogah in ima priročne predale okoli za shranjevanje. Vzemite še zaščito proti vetru, da vam ogenj ne bo ugaševal. Priporočamo tudi srednjo bombo, ki jo z lahkoto prinesete kamorkoli, saj je le 5 kg in jo lahko daste tudi v avto.

Žar na plin pride prav tudi v primeru, da bi bil daljši izpad elektrike, pot-me imate vsaj eno drugo alternativno, s katero si lahko pripravite hrano. Zelo dobro je imeti dve  vrsti možnosti za pripravo hrane in tudi ogrevanje, to resp ride prav ob kriznih časih ali če pride do vremenskih neprilik, ki prekinejo dobavo elektrike kot so žledolomi, neurja, vetrolomi, toče.

Kakovosten žar na plin se segreje takoj, dejansko v nekaj minutah na visoke temperature, ki jih potrebujete za peko vaših dobrot. Z gumbi z lahkoto regulirate temperaturo peke, ki se takoj prilagodi in ne morete zažgati hrane ali pa da ni preveč surova, vse lahko sproti regulirate s preprostim obračanjem gumba. Hitro je pripravljen in tudi hitro pospravljen.

Theme: Overlay by Kaira