Zunanja senčila za terase; kakovost in vrhunski dizajn

zunanja senčila za terase
Zunanja senčila za terase odlikuje neverjetnao odpornost na najrazličnejše vremenske vplive. Prednostna lastnost pa je tudi ta, da ne potrebujejo praktično nobenega vzdrževanja. Zares vrhunska zunanja senčila za terase po dobri ceni lahko dobite tudi pri podjetju Roltek Slovenija. Tako boste v vaš dom pripeljali nadvse praktičen izdelek, ki vam zagotavlja neverjetno funkcionalnost.
Vaše preživljanje prostega časa na terasi bo sedaj dobilo popolnoma nove razsežnosti. Zunanja senčila za terase vas namreč uspešno ščitijo pred vročino, istočasno pa dopuščajo dovolj naravne svetlobe za maksimalno izkušnjo bivanje. Pri podjetju Roltek boste zunanji rolo za teraso dobili po zares ugodni ceni, sam izdelek pa vam bo nadvse dobro služil še dolga leta po nakupu.

Izberite svoje sanjsko zunanje senčil

Roltek je eden izmed vodilnih proizvajalcev nadvse kakovostnih in praktičnih senčil, ki imajo poleg funkcionalnosti, tudi pomembno estetsko funkcijo. Bistveno bodo namreč vplivala na izgled vaše terase. Izbirate lahko med modeloma Roltek Screen in Zipscreen.2

ROLTEK SCREEN je klasična izvedba zunanjega senčila z aluminijastnimi vodili. Blago je obteženo z zaključno letvijo, ki zagotavlja enakomerno pomikanje blaga ob dviganju in spuščanju. Senčilo lahko zadrži do kar 70% sončnih žarkov. Na tak način uspešno ohranja prijeten ambient v prostoru, tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Poleg 8 standardnih, vam je na voljo več kot 220 barvnih odtenkov za omarico in vodila. Izbrana zunanja senčila zaterase se bodo tako zagotovo popolnoma ujemala z vašim objektom.

Zunanje screen senčilo ROLTEK Zip SCREEN.2 pa je senčilo, narejeno iz blaga v izredno kompaktni zunanji omarici. Odločite se lahko za nadometno ali podometno izvedbo montaže. To vrhunsko zunanje senčilo vam omogoča delno zatemnitev in pomembno pripomore k preprečevanju segrevanja vašega prostora. Da bi se zunanje senčilo kar najbolj ujemalo z vašim objektom, pa vam je na voljo katerakoli barva z RAL lestvice.

Tako boste poleg udobnega bivanja, na edinstven način popestrili tudi izgled vašega doma.

Theme: Overlay by Kaira