Avto tepihi podjetja Withcar

Avto tepihi, ki jih izdeluje slovensko podjetje Gledring so prepoznavni predvsem zaradi edinstvenega dizajna. Njihovi predpražniki so narejeni tako, da v njih ne zastaja oziroma se ne nabira umazanija ob izbočenih linijah teh avtomobilskih predpražnikov. Avto tepihi so tudi zelo enostavni za vzdrževanje saj so linije zasnovane tako, da se zelo enostavno očistijo. Več si lahko ogledate v video o avto tepihih.

avto tepihi

Obstajajo gumi tepihi ter tipske tekstilne preproge. V podjetju Withcar izdelujejo tepihe in ostalo notranjo opremo za avto tako, da so narejeni zelo natančno in se točno prilegajo po merah avtomobilov posameznih znamk. Z visokimi robovi poskrbijo za najboljšo zaščito vašega avtomobila. Tepihi so opremljeni z originalnimi pritrdilnimi čepi, ki poskrbijo da se avto tepihi ne premikajo po vašem vozilu, kaj šele da vam zaidejo pod stopalke, kar je lahko tudi zelo nevarno. Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo, so človeku prijazni, so brez neprijetnega vonja in brez kakršnih koli strupenih primesi. Ustrezajo vsem zakonom in direktivam, ki se izvajajo v Evropi. Seveda so pridobili tudi vse certifikate, vključno z EKO.

Avto tepihi so edinstvenega dizajna, zato so zelo prepoznavni. Narejeni so tudi tako, da na njih ne zastaja umazanija, čiščenje pa je zato zelo lahkotno. Umazanija se tako lahko odpravi le z malo vode ali njihovega posebnega čistila za suho čiščenje, ki je narejen na vodni osnovi. Če je umazanija večja pa lahko uporabimo visokotlačni čistilec, ki ne poškoduje avto tepiha, ampak se le ta vrne v prvotno stanje. Stroji za izdelavo avto tepihi so plod slovenskega znanja, katere pred prodajo podjetje Gledring  temeljito preizkusi po najstrožjih evropskih standardih. To pa naredijo s pomočjo posebne naprave, ki simulira uporabo preprog v vsakdanjem življenju ter s tem optimizirajo obrabo, drsnost ter druge lastnosti. Le tako lahko na trg ponudijo najboljše, kar pa glede na njihovo dolgoletno tradicijo niti ni več vprašanje, saj so zelo uveljavljeni na svetovnem trgu.

Theme: Overlay by Kaira