Enostaven tečaj Španščine

Zelo enostaven tečaj španščine vam omogoča podjetje Karnion, tu za tečaj uporabljajo metodo “superlearning karnion” Ta metoda je po 25 letih že zelo cenjena in tudi dobro poznana. Ta metoda je kombinacija individualnega pogovora s profesorjem in pa poslušanja v alfa stanju, v tem pa je dokazano da se 4x hitreje določene vsebine zapomnimo v naš dolgoročni spomin. Vsekakor pa za dobro znanje tujega jezika, ni dovolj samo to da se med seboj pogovarjamo, ampak pomembno je predvsem tudi poslušanje. To poslušanje nam omogoči, da pridobimo nove besede, katere pa bomo lahko od sedaj najprej pri pogovornih urah z veseljem uporabljali. Saj če smo natančni in če pogledamo v vaš razvoj, ste se tudi svojega maternega jezika naučil s poslušanjem vaših staršev ali a skrbnikov. Ravno zato se nam zdi ta metoda tako zelo izjemna, saj je dokazano da deluje in da jo mnogi že uporabljajo, ampak se tega sploh ne zavedajo. Skratka ta metoda nam omogoča najboljšo metodo učenja, ki pa pride še kako prav ta tečaj španščine.

tečaj španščine

Tečaj španščine je danes kar pogosta odločitev posameznikov, saj je španščina je drugi najbolj razširjen jezik, po številu govorcev na svetu. Španščina je pa v nekaterih državah kot naprimer države v ZDA, tuji jezik, katerega poučujejo v šolah, pri nam pa imamo namesto španščine angleščino in nemščino, katera dva pa nam vsekakor tudi lahko prideta zelo prav, zagotovo vsaj enkrat v življenju.

Ta tečaj španščine namreč poteka čisto enostavno in omogočil vam bo najbolj optimalen rezultat, če se seveda zanj odločite. Na vašo izbiro je, ali se boste odločili za 4 šolske ure dnevno ali pa 8 ur dnevno, na voljo pa imate tudi učenje preko vikenda, vsekakor se vam bodo zaposleni v podjetju Karnion popolnoma prilagodili. Pred samim začetkom pa vas bodo tudi popolnoma brezplačno testirali po evropskih kriterij, na področju vašega znanja tujih jezikov, nato pa se bo vaš tečaj španščine pričel.

Theme: Overlay by Kaira