Zobni implantat bo za vedno postal vaš zob

Implantat je zobni vsadek iz kovine in keramike, ki je trdno vsajen v vašo čeljust in postane vaš lasten zob, kar si poglejte na tej povezavi www.kirurgija-debevc.si/zobni-implantati/, kjer se lahko naročite tudi na brezplačni pregled in posvet glede vas, ali vam lahko vsadijo vsadke, ki bodo do konca življenja vaši.

Zobni implantat pa naj bo kakovosten, da ne bo komplikacij, saj se le okoli kakovostnega vsadka iz titana lepo zaraste vaše lastno tkivo. Poceni vsadki so gladki in bo tkivo vedno odstopalo, zato se naberejo zadaj bakterije in se v žepkih lahko naredijo zobna gniloba ter vnetja.

implantat

Implantat mora vsaditi izkušen in usposobljen zobozdravnik, da ne boste imeli težav. Ponavadi je izguba zob problem zaradi kariesa ali nabiranja zobnega kamna oziroma paradentoze. Če so te bolezni še prisotne v ustih, ki je treba prej pozdraviti, preden se vsadi implantat. Še posebej to velja, če imate težave z desnimi.

Naj vam ne bo žal denarja za dobrega zdravnika in kakovosten zobni vsadek, ker se vam bo to dolgoročno za vse življenje splačalo. Če boste imeli zadostno zobno in ustno higieno, bo ostal z vami vse življenje. Seveda lahko imate več vsadkov ali tudi, če imate povsem brezzobo čeljust, se lahko naredijo vsadki za vse zobe.

Implantat ima keramično krono in je take barve, kot so vaši naravni zobje, zato se ne bo videlo, kateri ni naraven in tega nihče ne bo opazil. Spet boste zagledali super, kot nekoč. Če ste pravi kandidat za vsadek, bo zdravnik najprej naredil odlitke vaših zob ali čeljusti, da lahko potem naredi vsadek in zobno krono, ki je posebej privita na vsadek in jo je možno odstraniti po potrebi.

Dejansko je to najboljša rešitev, veliko boljša od proteze ali mostičkov, ker proteze padejo iz ust in žulijo ter so zoprne za higieno in uživaje hrane ter pijače, saj gre vse spodaj pod njih.

Theme: Overlay by Kaira