Kakovostna kotna brusilka za obdelavo še tako trdih materialov.

Kotna brusilka je naprava za brušenje in obdelavo različnih vrst materialov, ki deluje s pomočjo električne energije. Kakovostna kotna brusilka se ne kvari hitro, zdrži večje napore in obremenitve ter je izdelana iz bolj obstojnih materialov , ki ji zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Kotna-brusilka

Učinkovita kotna brusilka je za lažje opravljanje dela opremljena s 3-stopenjskim ročajem, ki vam omogoča dober oprijem za bolj natančna dela. Bolj kakovostne kotne brusilke se od navadnih cenenih brusilk razlikujejo po kakovostnem motorju, ki jim omogoča hitrejše vrtenje s tem pa bolj učinkovito brušenje ali rezanje ter bolj kakovostne materiale, ki zmanjšujejo težo brusilke za manj naporno on obremenjujoče delo saj z vsako uro brušenja postane brusilka težja in težja zaradi izčrpanosti osebe, ki jo uporablja. Kotna brusilka pa je lahko primerna tudi za rezanje različnih materialov vendar potrebujemo opraviti nakup in si prisvojiti rezalno ploščo. plošče, ki jih uporabljamo se razlikujejo po namenu uporabe glede na materiale iz katerih so narejene. Rezalne in brusilne plošče pa je sčasoma potrebno zamenjati saj se te sčasoma obrabijo zaradi intenzivnega dela in trdih materialov, ki povzročijo obrabljanje plošč.

Za delo kjer je potrebno imeti pri sebi kotno brusilko skoraj ves čas je akumulatorska kotna brusilka prava izbira saj ima namesto fiksnega vodnika vgrajen akumulator oziroma baterijo, ki omogoča delo na različnih mestih brez konstantnega izklapljanja in vklapljanja brusilke v vtičnico. Akumulatorske kotne brusilke imajo v svoji sestavi vgrajeno funkcijo, ki avtomatsko nadzira hitrost vrtenja rezalne ali brusilne plošče glede na podano obremenjenost ter vsebujejo električno zavoro motorja saj tako varčujemo s porabo električne energije. Vse kotne brusilke imajo na zgornji ploskvi vgrajeno drsno stikalo za vklop in izklop brusilke, akumulatorske brusilke pa imajo poleg stikala vgrajen tudi zaslon, ki prikazuje količino preostale baterije.

Čas polnjenja akumulatorja je približno 30minut polnilec pa dobite vključen pri nakupu same akumulatorske kotne brusilke.

Theme: Overlay by Kaira