Lepotna operacija nosu

Ljudje se pogosto odločajo, da si popravijo karkoli na telesu. Operacija nosu se izvaja, zaradi zdravstvenega vidika, estetskega, ker so se iz njih norčevali, ker so imeli poškodbo in imajo deformiran nos in težave z dihanjem. Svojega kirurga si lahko naročite na http://www.rinoplastika.si/operacija-nosu.

operacija nosu

Operacija nosu se izvaja s pomočjo estetske kirurgije. Je zelo razvita kirurgija, strokovnjaki odpravijo nepravilnosti  brez posledic in s hitrim okrevanjem. Operacija nosu je neboleča operacija saj, ko vas operirajo spite in ne čutite nobenih bolečin. Po končani operaciji vam v nosnico vstavijo tampone, da preprečijo krvavitve. Po tretjem dnevu so že odstranjeni. Nos vam tudi zaščitijo s pomočjo opornice, ki jo odstranijo, ko poteče sedmi dan po operaciji. Pred operacijo nosu se morate temeljito pogovoriti s kirurgom kaj vas moti. Operacija nosu lahko opravi več naslednjih nepravilnosti. To so prevelik nos, preširok nos, predolg nos, prekratek nos, grbo na nosu, široke nosnice, izgubo hrustanca, zvit nos zaradi raznih poškodb in težave z dihanjem.

Rezultati so uspešni in vsi pacienti so presenečeni in očarani nad rezultatom. Vaš nos bo skladen in se bo prilegal vašemu obrazu. Zato je pomembno izbrati izkušenega kirurga, kateri je opravil že mnogo operacij nosu. Operacija nosu je ena izmed najbolj pogostih lepotnih operacij, ki jo izvajajo izkušeni lepotni kirurgi. Po operaciji so vidne razlike in otekline. Oteklino lahko zmanjšate z dvignjenim vzglavjem ko ležite in menjajte preko oči in nosu hladne obloge. Podplutbe okrog oči vam začnejo izginjati po dveh ali treh tednih. Po operaciji okrog tri do štiri tedne ne nosite očal. Po operaciji morate paziti tudi na vroče okolje razne savne, kopanje v terminalni vodi in ne izpostavljajte se preveč sončnim žarkom. Če vas vaš nos moti si ga operirajte in izgledali boste lepši.

Theme: Overlay by Kaira