Masaža Ljubljana za sproščanje in lajšanje napetosti v telesu, kar na vašem domu

masaža Ljubljana

Masaža je v svojem bistvu sproščanje in lajšanje napetosti ter stresa s pomočjo ročnega glajenja, gnetenja in stiskanja kože in mehkih delov telesa. Masaža (Ljubljana), o kateri lahko več izveste tudi na https://therapia-dom.si/masaza-ljubljana/, je pomembna terapija, saj blagodejno vpliva tako na telo kot na duha tudi v času rehabilitacije po poškodbah in ob različnih boleznih. Naj že kar takoj povemo, da masaža Ljubljana poteka na domu po celotni Ljubljani in njeni okolici.

Masaža (Ljubljana) s pomočjo klasične, masaže globokih tkiv, tu-ina, refleksno masažo stopal in/ali limfno drenažo, masažo lomi-lomi, masažo glave, masažo z vročimi kamni, tibetansko zvočno in aromaterapevtsko masažo blagodejno vplivamo na skeletni, mišični, živčni, obtočilni, limfni, dihalni, prebavni, urinarni sistem in tudi na težave, s katerimi se soočajo ženske.

masaža Ljubljana
Masaža Ljubljana se izvaja na vašem domu.

Masaža Ljubljana je primerna za praktično vsakogar, še posebej pa za:
• vse starejše osebe,
• vse, ki delate v stresnem okolju in s ponavljajočimi se gibi,
• vse, ki večino časa preživite v statičnih položajih,
• rekreativne in profesionalne športnike in
• vse, ki ste na rehabilitaciji po poškodbah ali po različnih boleznih itd.

Vse različne masaže, ki jih izvaja masaža Ljubljana oz. njeni terapevti na domu v glavnem mestu in njegovi okolici delujejo na tri načine:
• mehansko
• kemijsko in
• refleksno.

Ena masaža Ljubljana je običajno sestavljena iz več različnih vrst masaž. Se sprašujete, kako je to mogoče. Terapevti masaže Ljubljane imajo znanje vseh 10 vrst masaž, kar pomeni, da lahko na ta način pomagajo pri najrazličnejših zdravstvenih težavah, saj vsaka od 10 masaž omogoča, da se terapevt klientu celovito posveti in ob prav vsakem obisku prilagodi način in vrsto masaže tako, da kar najbolj optimalno pomaga pri rehabilitaciji ali sproščanju, glede na stanje klienta. Če si želite profesionalne masaže, ne odlašajte in si privoščite masažo in ne kakršne koli, ampak – masaža Ljubljana.

Theme: Overlay by Kaira