Ali bo moje delo koristilo podjetju in meni

Moje delo mora biti pomembno in cenjeno, da se čutim koristno. Tako misli skoraj vsak zaposleni, zato tukaj https://www.deloglasnik.si/moje-delo/ lahko najdete tako delo, ki vas veseli in je primerno plačano za vas. Seveda je veliko odvisno od vaše angažiranosti, zagnanosti, znanja in pripravljenosti delati ter se učiti, tudi od vaše starosti, referenc in osebnosti, če vas bodo sprejeli na določeno delovno mesto. Ko si rečete, moje delo bo dobro plačano in koristno je najboljše, kar lahko naredite zase pa tudi za podjetje, ker bo z zadovoljnim zaposlenim doseglo več kot s takim, ki ni zadovoljen s tem, kar dela.

moje delo

Ko je moje delo cenjeno, se počutimo dobro, cenjeno pa je takrat, ko tudi sami pokažemo rezultate. Ko boste iskali zaposlitev, dobro poglejte zaposlitvene oglase in imejte v glavi cilj, kaj točno hočete delati, pod kakšnimi pogoji in za koliko denarja. Več kot imate izkušenj in znanja, bolje boste lahko plačani, na začetku pa ponavadi ne.

Iskanje zaposlitvenih oglasov na Deloglasniku je lahko, ker vpisujete le ključne besede, po katerih mislite, da boste našli primeren oglas za zaposlitev in dobili boste rezultate. Če niste zadovoljni, napišite več specifičnih besed in našli boste prave oglase. Ko bere oglase, razmišljajte, ali bo  moje delo tukaj cenjeno, kaj vidim iz oglasa, bo sprejeto in se bom dobro počutil. In nenazadnje ali bo moje delo dovolj plačano.

Če ne dobite takoj odgovora, kakšno plačo lahko pričakujete na določenem delovnem mestu, imejte v glavi neko svojo številko, ker vas bodo na razgovoru to gotovo vprašali. Seveda morate odgovoriti. Delodajalec le preverja, ali ste realni ali ne. Malo poglejte branžo, kakšne so povprečne plače in to primerjajte z zahtevami v oglasu ter z vašimi izkušnjami. Če se ujemajo, je to to, če ne boste morali delati za manj denarja ali  pa zahtevati več, če mislite, da boste podjetju prinesli večjo vrednost.

Theme: Overlay by Kaira