Kdaj se odločiti za oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa pomeni, da imate po tem posegu tako telo, kot ste si želeli. Oblikovanje telesa se izvaja s posebno terapijo in metodo, z aparatom, ki doseže to, da se začnejo vaše maščobne celice in celulit dobesedno razkrajati in topiti zaradi dobre prekrvavitve. Nastanek celulita ni pojasnjen, dejansko gre bolj za ugibanja. Pri ženski pa je viden zaradi drugačne strukture kože in oblike telesa, zato veliko ljudi meni, da to ni lepo. Ženska se sama odloči, ali bo šla na tretmaje za oblikovanje svojega telesa, če z njim ni zadovoljna, ker ji to jemlje samozavest. Po tem bo dosti bolj zadovoljna in srečna.

oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa je povsem naravno in neboleče, ker aparat potuje po telesu in povzroča prekrvavite skozi kožo. Oseba pri tem sproščeno leži. Na sebi ima, poleg spodnjega perila tudi body iz blaga, ki je obvezen zaradi higiene in dobrega počutja, da telo ni golo in da osebe ne zebe zaradi tega. Ta body je za vas in bo čakal v salonu ne glede na to, koliko boste imele terapij.

Ko se dogaja oblikovanje telesa s pomočjo prekrvavitve, je to najbolj naraven način, ki se ga da narediti, da se maščobne celice počasi stalijo in maščoba odide ven iz telesa. Je pa to lahko dolgotrajen postopek in terja več obiskov v stadiju. Vendar bo oblikovanje telesa po nekaj obiskih zelo vidno, ker bodo drastične spremembe, katerim ne boste mogli verjeti, da je res.

Koliko terapij je treba narediti, je odvisno seveda od tega, koliko imate celulita in od starosti. Starejši, kot je celulit, težje gre ven iz telesa, ker dobesedno ni topen v vodi. Vaša naloga je, da vztrajate in redno hodite na terapije, ki se bodo nekega dne gotovo končale. Takrat bo ves čas, ki ste ga namenile svojemu telesu in njegovi obliki poplačan. Tudi bistveno bolj boste zdrave brez celulita.

Theme: Overlay by Kaira