Prevajanje jezikov

Zaradi povezovanja med državami in ljudmi, je prevajanje zelo pomembno. Pri DigitPen-u vam ponujajo prevajanje v različne jezike. Na njihovi spletni strani http://www.digitpen.com/prevajanje se lahko naročite preko elektronskega naslova ali telefonske številke.

prevajanje

Zakaj je prevajanje tako zelo pomembno? Veliko mladih se nauči na primer nekaj besed iz filmov ali raznih serij, pesmi… Velikokrat se zgodi, da med gledanjem filma niso prevedene vse besede. Angleščina je danes najbolj razvit jezik, vendar ko je treba prevesti drug tuji jezik, lahko nastanejo napake. Če nimate časa in bi radi kakovosten prevod, vam DigitPen brez problema pomaga. Tudi v poslovnem svetu je pomembno, kako so razna poslovna pisma in dokumenti prevedeni.

Podjetje DigitPen vam ponuja strokovne in natančne prevode lekture in prevode besedil. Imajo prevajalce, ki so izkušeni in imajo diplomo iz svojega področja. V Slovenji je veliko ponudnikov, ki nudijo prevajanje. Prevajalska agencija DigitPen vam s hitro odzivnostjo vse prevode in lekture povrnejo v najkrajšem možnem času. Ponujajo tudi lektoriranje diplom v 24-ih urah. Prevajajo različna besedila v angleščino, nemščino, francoščino, italijanščino, španščino, finščino in mnoge druge. Prevajanje v različne jezike stane le 17 evrov na stran. Prevajali so za različna podjetja, institucije, med drugim za Filozofsko fakulteto v Ljubljani, Občino Ljubljana, Big Brother in mnoge druge. Strokovnjaki vam zagotavljajo anonimnost in varovanje podatkov, ugodne cene, popuste. Za nujne primere so dosegljivi 24 ur na dan. Prevajanje izvajajo prijazni in strokovno usposobljeni prevajalci, ki vam prisluhnejo in ustrežejo vašim željam. Poleg tega prodajajo ter izdajajo tudi elektronske knjige.

Pri agenciji DigitPen vam ponujajo prevod dokumentov, spričeval, spletnih strani, strokovnih pisem ter člankov. Prevajanje ni lahko, zahteva veliko znanja in izkušenj ter smisel za jezik. Zavedajo se, da je konkurenčnost v Sloveniji velika, zato se trudijo, da vam ponudijo kvalitetne in natančne prevode. Z njihovimi izkušnjami in predanosti do dela, bodo prevod opravili hitro in brez težav.

Theme: Overlay by Kaira