PVC okna so trajna in jih je lahko vzdrževati

PVC okna

PVC okna so med okni cenovno najbolj ugodna, kar sip oglejte tukaj http://www.tetim.si/okna/pvc-okna.html. Pri kupcih so priljubljena ne samo zaradi cene, ampak tudi zato, ker na njih ne vplivata vlaga in voda ter so vedno enaka, se ne krivijo. Zelo dobro tesnijo in nimajo toplotnih mostov, zaradi česar ne izgubljajo energije in varčujejo na kurjavi. S tem prihranite na denarju. Vsa PVC okna se lahko prilagodijo vašim potrebam in če želite res privarčevati, vzemite taka, ki imajo tir slojna termo pan stekla, ki res ščitijo pred mrazom in hkrati pred vročino, da bi prodrla v prostor.

PVC okna

PVC okna so zelo lepa in ni nujno, da so bela, čeprav so najbolj pogosta. Zanimivo je to, da lahko so zunaj druge barve, kot znotraj prostorov. Super so zato, ker se dobro očistijo in jih lahko čistite z vodo in čistili, pa niso na to nič občutljiva. Če boste izbrali okna, ki imitirajo na primer les ali druge naravne materiale in kovino, ne bo razlike v izgledu in nihče ne bo ugotovil, da so dejansko plastična.

PVC okna so standardna in so največkrat narejena v standardnih velikostih za novogradnje. Če pa jih morate zamenjati v obstoječi stavbi, bodo mojstri morali priti premeriti vsa okna in vrata, da bodo lahko izdelali prava, ki bodo sodila v obstoječe odprtine. Včasih namreč niso imeli standardnih oken in so jih izdelovali ročno iz lesa. Vendar se PVC okna lahko temu tudi prilagodijo, da ni treba razbijati sten na primer.

Okna je treba izbrati tudi glede na to, kako se odpirajo v katero stan in na kakšen način. To vam bodo pomagali mojstri, da ne bo kaj narobe. Nato bodo prišli in v enem dnevu odstranili stara okna ter vgradili nova oziroma v novogradnje vgradili prva okna. Vi pa boste še isti večer lahko spali pri oknih oknih, ki bodo bolj zračna in hkrati izolativna.

Theme: Overlay by Kaira