Smrekova smola poskrbi za vse vaše težave

smrekova smola

Zdravila s smrekovo smolo so popolnoma naravna, pomagajo pa pri skorajda vseh težavah in problemih, ki vas pestijo. Nakup smrekove smole po dostopni ceni vam bo zagotovo polepšal življenje in poskrbel za vaše zdravje.

Zdravilni učinki smrekove smole in smol drugih iglavcev so že nekaj desetletij znani po vsem svetu. Po nekaterih podatkih naj bi se smrekova smola v zdravilne namene uporabljala že pred 7000 leti, posluževali pa so se je tako Indijanci kot Rimljani, starodavna ljudstva na Finskem, Hipokrat, celo Martin Luter si je s smrekovo smolo zdravil ledvične kamne. Smrekova smola ni zdravila le ljudi, za zelo učinkovito zdravilo se je izkazala tudi pri živalih, v 19. stoletju pa je obstajal celo žvečilni gumi na osnovi smrekove smole.

Tudi vas zanima, pri kakšnih težavah bi vam lahko pomagala smrekova smola? Uporabna je praktično za vse težave, ki si jih lahko zamislite. Ljudje so si z njo pomagali pri težavah z bolečim grlom, aftami, vnetju dlesni, herpesu, anginami in drugimi prehladnimi obolenji. Zdravila iz smrekove smole so se izkazala za učinkovita tudi pri odpravljanju težav z išiasom, pa pri mravljinčenju udov, oteklinami in odrgninami, praskami in ranami, pri trnu v peti ali ob pojavu glivic na nohtih, pomaga celo pri bolečinah v trebuhu in želodcu. Nekaj uporabnic tovrstnih zdravil si je pomagalo tudi pri težavah z menstruacijo, spet drugi navajajo pozitivne izkušnje s smrekovo smolo pri opeklinah, žuljih in srbeči koži. Vse več športnikov pa smrekovo smolo uporablja tudi za regeneracijo.

Na voljo so vam različni izdelki iz smrekove smole. Za razne masaže, celjenje ran in odrgnin, glivic na nohtih ipd. se lahko poslužite smrekovega mazila ali pa kreme s hladilnim učinkom, priporoča pa se tudi uporaba smrekove obloge, ki poskrbi za še večji učinek mazil. Pri težavah z grlom in notranjimi organi so vam na voljo tudi kapsule s smrekovo smolo in oralno pršilo.

Zdravila iz smrekove smole so resnično vsestransko uporabna, zakaj se jih torej ne bi posluževali tudi vi?

Theme: Overlay by Kaira