Študij strojništva

Izjemno aktualen in zanimiv poklic je inženir strojništva, kar ste lahko, če naredite študij strojništva kar na BB šoli. Če ste dovolj dober strojnik, lahko uporabite in tudi razvijate pri delodajalcih vsa svoja znanja v Sloveniji ali pa tudi v tujini. Pridobljeno znanje vam omogoča, da upravljate zmogljive računalniške in mehanske sisteme, razvijanje programske in strojne računalniške opreme, konstruiranje s pomočjo računalnika, načrtovanje precej ekspertnih sistemov, vodenje projektov in pa vodenje proizvodnje.

študij strojništva

Najbolj iskani kadri na trgu so tudi inženirji strojništva. Študij strojništva v šoli BB je poudarek na povezovanju teorije z dejanskim praktičnim znanjem. Za napredovanje spodbujajo inovativnost.

BB ŠOLA-PROGRAM

Študij strojništva zaključite z diplom. nalogo. Zastavljeno je tako, da se vzporedno posluša predavanje le enega predmeta, kar pomeni, da je modularno. Ni nujno da ste pri predavanjih prisotni, a jo priporočajo. Tudi če na predavanjih ne boste prisotni, imate vso gradivo v spletnih učilnicah.

Predavatelji so izkušeni in predavajo zanimiive teme v povezavi z njihovim strokovnim področjem. Večina so zaposleni v mednarodnih oz. slovenskih družbah ter tudi na pristojnih ministrstvih. Skrbijo da njihovi študenti pridobijo čimveč aktualnega znanja in da to znanje ostane še za dolgo časa. Študij strojništva popestrijo z modernimi metodami in pa tehnikami. Z največjim veseljem sprejemajo nove študente in pa organizirajo tudi ekskurzije v povezavi z študijem.

PREDMETNIK

Študij strojništva je izobraževalni sodoben program, kateri poleg vseh strokovnih znanj da diplomantom še splošna znanja in tako jim pomaga razvijati splošne ter strokovne kompetence. Poleg znanj, ki so pomembna, povezana z sodobno informacijsko-komunikacijsko tehnologijo, so pomembni še komunikacija, ekonomika in pa tuji jeziki.

VPIS

Torej, če se odločite za vpis na BB šolo, imate čas da se vpišete do 3.10.2017 za leto 2017/2018. Vpišete se v Ljubljani ali Kranju v referatu B&B višje šole.

Več dodatnih informacij pa dobite na njihovi podstrani in sicer: https://www.bb.si/program/bb-izobrazevanje/inzenir-strojnistva.

Theme: Overlay by Kaira