Tepihi za avto

Najkakovostnejši gumijasti tepihi za avto so narejeni po meri in izdelani iz prvovrstnega materiala, ki ne oddaja nobenega vonja, njihovo obliko pa krasijo elegantni robovi. Takšni tepihi za avto so enostavni za čiščenje, kar jim omogoča njihov vrhunski dizajn.

 

Tepihi za avto so skrbno oblikovani in se stoodstotno prilegajo vozilu, ker so dimenzije zanje izmerjene izmerno natančno, izdelava tepihov pa je plod ročnega dela. Poleg že zgoraj naštetih prednosti imajo tudi originalne pritrdilne čepe, s katerimi je zagotovljeno, da gumijasti tepihi za avto ne drsijo pod nogami. Za optimalno varnost v vašem vozilu je tako dobro poskrbljeno.

Z elegantnim vrhunskim dizajnom robov proizvajalec zagotavlja, da bodo tepihi za avto zadržali umazanijo in tekočino, ki se ne bo prelivala čez robove. Notranjost vašega vozila je tako popolnoma zaščitena. Z izjemno natančnostjo izmerjene mere so zagotovilo, da umazanija ne bo prehajala čez robove, poleg tega pa skrbno oblikovan 13 mm visok rob poskrbi za eleganten videz notranjosti vašega vozila.

Tepihi za avto niso zahtevni za vzdrževanje, saj njihova zasnova omogoča enostavno čiščenje. Gumijasti tepihi namreč nimajo ostrih notranjih robov in robustnega videza, temveč so njihova največja prednost ravne linije brez ostrih robov, kar jim daje mehkejši, nežnejši videz. Dizajn takšnih gumijastih tepihov za avto zagotavlja preprosto odstranjevanje umazanije, ki ga lahko izvedete brez vode in se z ustreznimi čistili lotite suhega čiščenja.

Pritrdilni čepi, ki jih imajo najkakovostnejši tepihi za avto, so originalni in so prilagojeni glede na model vozila ter njegovo blagovno znamko. Tako se čepi vedno povsem prilegajo že obstoječim čepom v vozilu. Izdelani so iz kakovostne PVC plastike, ki nudi optimalno odpornost na udarce in onemogoča lomljenje.

Tepihi za avto so izdelani iz najkakovostnejših materialov, saj so gume izdelane iz naravnega materiala, ki ne oddaja neprijetnega vonja. Kakovostna izdelava pa obenem zagotavlja tudi nadpovprečno dolgo življenjsko dobo tepihov za avto.

Theme: Overlay by Kaira