Zanimiva dekleta

Vsa dekleta so v današnjem času dobro izobražena, izgledajo super, tudi če imajo kako odvečno kilo, preprosto poizkušajo biti popolna dekleta. Ženske tako dajo zelo veliko na svoj videz, vedno znova poizkušajo biti popolna, lepa. Ženske se ozirajo na vsak komentar, ki ga te dni dobijo, tudi če je negativen ali pozitiven. Vse svoje negativne komentarje dekleta pošteno premlevajo v svojih mislih, ter upajo da bi se dokazale v čim lepši luči.

dekleta

Dekleta tako vsakodnevno poizkušajo biti boljše, svoje negativne komentarje vzamejo lahko zelo osebno ali pa jih preprosto preslišijo. Dekleta v veliki večini te komentarje vzamejo k srcu, se počutijo ali zelo slabo ali pa zelo dobro. Dekleta vedno znova iščejo neko priznanje od družbe, da dejansko sodijo med njih ali pa preprosto, da so lahko v družbi, da so priljubljene, zbirajo nepotrebne prijateljice, ki jih kasneje zelo prizadenejo, izdajo ali pa jim prevzamejo njihovega fanta. Ženske imajo veliko svojih bojazni, tako o priljubljenosti, kot o fantih, pa o tem kako so lahko prizadete, čeprav se jim dejansko v resnici ni nič zgodilo.

Nekatera dekleta tako iščejo pozornost, ki jo ne dobijo od družine ali pa od prijateljev, tako iščejo pri fantih in so velikokrat v napačni družbi ali pa z vsemi možnimi fanti, ki jih poznajo in tako izpadejo lahke, prizadete in preprosto malo nore. Dekleta, ki imajo fante danes so lahko ali popolnoma zveste in predane, spet druge pa varajo in iščejo dodatno pozornost pri drugih prijateljih in fantih, ki jih imajo okoli sebe. Ženske velikokrat tudi preprosto ne zaupajo, vedno so v dvomih, iščejo dokaze, so paranoične, ter se kregajo za minimalne stvari, ki dejansko niso tako slabe. Po drugi strani, pa tudi fantje danes dekleta izkoriščajo zelo na grde načine in jih ponižujejo pred svojimi prijatelji, jih skrivajo, ali pa jih preprosto hočejo imeti samo zase, na vsakem koraku, jih čuvajo in jim ne pustijo niti malo svobode.

Theme: Overlay by Kaira