Popestrite poletno pričesko z atraktivnimi kitkami

kitke

Ena  najbolj priljubljenih frizur, ki jih nosimo v času vročega poletja so nedvomno tudi kitke. Te še zdaleč niso rezervirane le za deklice, saj so pred leti postale pravi modni hit, ki se je ohranil vse dodanes. Zakaj? So namreč izredno praktične, privlačnega videza, poleg tega pa učinkovito ščitijo vaše lase pred učinki sonca in morja. Sliši se super, kajne? Toda kako lahko kitke nosijo tiste predstavnice nežnejšega spola, ki imajo sicer krajše lase? S pomočjo Vipbejba.si popolnoma enostavno! V njihovi ponudbi boste namreč našle pestro izbiro lasnih podaljškov za spletanje kitk, ki jih preprosto vpletete v svoje lase in se tako v le nekaj trenutkih prelevite v dolgolasko, ki zagotovo ne bo ostala neopažena. Ne glede na to, ali ste na plaži, se sprehajate po mestu ali ste se udeležile večerne zabave – z Vip bejba kitkami boste brez dvoma zasijale v vsej svoji glamuroznosti.

Kakovostni sintetični lasje

Vip bejba lasni podaljški za spletanje kitk so izdelani iz kakovostnih sintetičnih las, ki dosegajo najvišje standarde kvalitete. 100% sintetični lasje najvišje kakovosti se v več kriterijih popolnoma približajo naravnim lasem, tako da med njimi praktično ni opazne neke večje razlike. Sodobna tehnologija in napredni industrijski postopki, ki se ves čas razvijajo in izpopolnjujejo, so razlog, da so sintetični lasje po videzu in strukturi vedno bolj podobni naravnim. Ale, če so izdelani na kakovosten način, kar pa pri Vip bejba nedvomno so. Manjšo razliko boste tako lahko opazile le pri premikanju las, ker so sintetična vlakna bolj toga od naravnih. Ta se posledično seveda premikajo nekoliko drugače od človeških las, kar pa pri kitkah, ki se vpletejo v vaše lase, niti ni pomembno.

Največja razlika med naravnimi in sintetičnimi lasmi je sicer v ceni, življenjski dobi in možnostih za obdelavo. Naravne lase lahko obdelujete z vsemi temperaturnimi postopki in jih celo barvate. Slednje s sintetičnimi lasmi ne morete početi. Vendar brez skrbi – na voljo vam je namreč pestra paleta kitk različnih barv, od naravnih pa vse do vpadljivih neon barv, tako da boste zagotovo brez težav našle model primeren za vaš stil.

Po top kitke na Vipbejba.si

Ste vedele, da vas na spletni strani Vipbejba.si čaka več kot 40 različnih odtenkov kitk, dolžine 60 cm, s pomočjo katerih boste lahko na edinstven in atraktiven način popestrile svojo poletno pričesko? Na voljo so vam lasni podaljški za spletanje kitk za najrazličnejše okuse. Izbirate lahko med klasičnimi enobarvnimi, dvobarvnimi ali trobarvnimi odtenki. Za vse tiste, ki želite biti opažene na vsaki večerni zabavi pa so na voljo čisto posebne kitke, ki se svetijo v temi.

Prednost lasnih podaljškov Vip bejba je zagotovo njihova vrhunska kvaliteta, zahvaljujoč kateri boste lahko izbrane podaljške ob pravilni in skrbni negi nosile zelo dolgo časa. Če so klasični podaljški na trgu že zelo dolgo časa, pa so se kitke pojavile šele pred leti in takoj obnorele svet. Z lasnimi podaljški za kitke lahko namreč spletete kakršen koli stil kitk. So iz 100% kvalitetne sintetike, ki se zelo dobro obnese. Vaša naloga je le, da skočite na spletno stran ter izberete  svojo barvo in kitko. To lahko z nekaj vaje v svoje lase vpletete same ali pa vam pri tem pomaga vaš osebni frizer.

Z lasnimi podaljški do lepših kitk

Lasni podaljški za kitke omogočajo ustvarjanje številnih atraktivnih pričesk, kot so klasične francoske kite, ribje kosti, »mermaid« barvne kitke, nizozemske ali druge. Letošnje poletje so še posebej priljubljene box braids, pri katerih se lasje razdelijo na več kvadratov in se jih nato splete skupaj s podaljški. Odločite se lahko za spletanje debelih ali tankih kitk, pri tem pa je pomembno, da upoštevate siceršnjo gostoto in debelino vaših naravnih las. Če se navdušujete na obmorskimi kulturami, potem morate zagotovo preizkusiti cornrows braids – kitke, ki se jih splete po celi glavi. Prav te so letošnjo sezono še posebej moderne, popestrite pa jih lahko prav s pomočjo Vip bejba podaljškov. Za doseganje elegantnega videza, ki je primeren za čisto vsko priložnost, pa se odločite za brezčasno francosko kito, ki izžareva nežnost in ženstvenost.

spletanje kitk
Spletanje kitk

Spletanje kitk zahteva nekaj ročne spretnosti in vaje, s časoma pa vam bo njihovo ustvarjanje postalo tako domače, da si boste popolno frizuro lahko ustvarile zelo hitro. Za naprednejše pričeske iz kitk vam za kar najbolj popoln videz svetujemo obisk frizerskega salona, kjer bodo poskrbeli za profesionalno spletanje in vaš vrhunski videz.

Zasijte v vsej svoji lepoti

Ne glede na to, kje se nahajate, si ženske zaslužite izgledati točno tako, kot si same želite – nežno in elegantno, vpadljivo ali popolnoma lahkotno. Pri tem vam lahko pomagajo tudi Vip bejba kitke, ki so primerne za najrazličnejše stile in okuse. Izberite tiste lasne podaljške, s katerimi bo vaša pričeska postala še vidnejša, atraktivnejša in nekaj čisto posebnega. Drznite si je trend letošnjega poletja, ki ga vsekakor velja upoštevati – poslušajte sebe in si dovolite biti točno take, kot si že od nekdaj potiho želite. Ker ste unikatne, posebne in edinstvene!

Theme: Overlay by Kaira