Najboljša vrtna garnitura je iz lesa

Pravijo, da les doda domu nek čar. S tem se lahko popolnoma strinjamo, saj je les prav res nek poseben material. Vrtna garnitura iz lesa je prav zares nekaj čisto posebnega, saj je njen izgled prav domač. Na linku https://mizarstvo-hrovat.com/vrtne-garniture/ si lahko ogledate čudovito ponudbo vrtnih garnitur iz lesa.

Dobra vrtna garnitura omogoča boste več časa preživeli zunaj na prostem, predvsem pa poklepetali in popili kakšno kavico, brez da bi nas ob tem začela boleti hrbtenica. Vrta garnitura iz lesa od mizarstva Hrovat je oblikovana tako, da vas ne bo po eni uri sedenja začelo vse boleti, tako kot pri nekaterih lesenih vrtnih garniturah, ampak boste lahko brez bolečin sedeli zunaj na stolu in spili kakšno kavico.

 

vrtna-garnitura

Les je zelo trpežen in lep material, potrebno pa ga je zaščititi s premazom, da je odporen na sonce in na druge vremenske pojave. Še ena pozitivna lastnost lesa je tudi ta, da je les bolj stabilen in pa močan kot pa recimo da bi imeli mizo in stol iz plastike, saj vemo, da se plastičen stol večkrat zlomi. Plastika onesnažuje okolje in ko se bo stol zlomil in ga boste vrgli v smeti, se tega ne bo dalo razgraditi še sto let. Pri lesu pa je čisto druga zgodba saj je les “zelen” in iz naših slovenskih gozdov in boste, če bo vaša vrtna garnitura iz lesa, podpirali domače gospodarstvo. Vrtna garnitura, ki je iz lesa, lahko pride tudi v različnih vrstah lesa. Po navadi se za to uporabi les smreke ali hrasta, po želji pa lahko tudi izberete kakšen drug les. Po želji lahko izbirate tudi dolžini in širini vrtne garniture, torej kolikšno potrebujete, lahko pa tudi izbirate pri izbiri zaščite in sicer uporaba vodnega premaza ali pa kakšen sintetičen premaz. Vrtna garnitura, ki je iz lesa je zelena naložba v dobro nas in naše okolice.

Theme: Overlay by Kaira