Uredite svoj Airbnb profil na profesionalen način

airbnb profil
Časi, ko so nas k odločitvi za počitniško nastanitev vabile table ob robu cestišča ali pa smo apartma ali hotel izbrali po priporočilu znancev, so že zdavnaj minili. Prav s področja turistične ponudbe pa se v zadnjih letih zelo veliko oglašuje – urejanje Airbnb profila tako predstavlja ključen korak, če želite v vaše apartmaje privabiti veliko število gostov.
Čeprav je samAirbnb profil popolnoma enostavno odpreti, pa ga je veliko težje voditi. Pri tem morate namreč biti pozorni na številne pomembne dejavnosti, ki jih morate izvajati, na izgled samega profila in seveda na ustrezno komunikacijo s strankami, ki stopijo z vami v stik. In kakšen je profil, ki vas bo na Airbnb platformi izstrelil med zvezde? Privlačen za bodočega gosta, profesionalno urejen in opremljen z vsemi potrebnimi elementi in podatki.

Vaš Airbnb profil naj vodi profesionalec

Vse se začne z odprtjem profila, ki je namenjen oglaševanju vaše turistične nastanitve. Če boste pobrskali po Airbnb spletni strani boste lahko opazili številne oglase. To pomeni le eno – vaš profil mora biti tako izjemen, da ga bo opazilo čim večje število ljudi. Če sami niste vešči pri upravljanju in vodenju Airbnb računa potem vam svetujemo, da slednje prepustite strokovnjakom.

Pri podjetju Optimaplus Booking bodo poskrbeli za odlično storitev že od samega začetka – izdelava in obdelava profesionalnih slik vaših apartmajev, oblikovanje naslovov in ostalih besedil, ki prodajajo, vse skupaj pa bodo tudi pametno in preudarno vodili. Seveda pa ob tem niso pozabili niti na zakonska določila, ki se jih je nujno potrebno držati. Prijavljena dejavnost, natančno vodenje računov in plačevanje davkov so osnova za uspešno poslovanje.

Na voljo sta vam dva paketa vodenja – Optimalni in Premium paket, ki poleg upravljanja vašega Airbnb profila nudita še veliko več. Med drugim komunicirajo z vašimi gosti preko Airbnb prodajnega kanala, ocenjujejo goste in odgovarjajo na njihove komentarje. Tako bo z njihovo pomočjo vaš Airbnb profil postal prava zgodba o uspehu.

Theme: Overlay by Kaira